Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

uh koliko je ovo pogresno po milion osnova, bas povremeno imas priliku za cist sut na gol a lopta ode u aut.

mislim da si ti subjektivan™ u toj prici a pritom znas mozda najvise od svih prisutnih ovde na temi ali naravno da nisi blesav da na jebenom internetu otkrivas istinu.

kako bilo host ti je postavio pitanje o biznis planu, eto ti prilike da ispises novu stranicu slobodnih medija u novom milenijumu i puno uspeha u tome, meni ce biti satisfakcija da sam bio internet svedok novog nacina za sadasnje vreme. ovo ozbiljno mislim, zaista :)

Posted

Sprema li se to i kod nas neki grčki scenario krize, ili je ovo samo neka slučajna koincidencija ???

Posted

Nema, Gazzo, od toga nista. Kesic i Somborac imaju taj pristup politickom humoru na nivou price o "simpaticnom diktatoru" koji je savrseno benigan. Druga je stvar koliko je ovaj debil od Vucica histerican pa mu i takve stvari smetaju ali cak ni on nije toliko glup. Valjda.

Ja bih rekao da jeste. 

Posted

Mene je Olja kupila kad je u emisiju dovela Munitića, 1 na 1.

Nisam sigurna, ali čini mi se da je to bilo prvi put da je u toj formi radila emisiju.

(Moguće da je razlog otkazivanje nekih gostiju, ali nebitno.)

Vremenom se malo izlizala, što je negde i za očekivati.

Ponovo sam počela redovno da je pratim u poslednje dve sezone, jer je bila jedina emisija u kojoj 

se voditelj nije vodio idejom: Dragi vođa, a koliko vam treba još da svršite, šta je potrebno da uradim

da bi vaš orgazam bio vrhunski.

U prošloj sezoni (još uvek se nadam da nije i poslednja) imala je dve neprejebive emisije, sa Vučićem i sa Popovićem.

Posle emisije sa Popovićem je dobila i produženi letnji raspust.

Od ekipe sinoć, ako se izuzmu anonimni gledaoci, naklon zaslužuju oni koji svojim pojavljivanjem nešto rizikuju:

Olivera Kovačević (ne ljubim joj lik i delo, ali ako se ne varam, ona je i dalje novinar RTS-a).

Danica Vučinić, skidam joj kapu za sve.

I Kesić, koji i dalje radi na tom istom b92, a čini mi se da neće još dugo.

Više bih volela da nisam videla neke političare, ali šta je tu je...

Posted (edited)

Nema, Gazzo, od toga nista. Kesic i Somborac imaju taj pristup politickom humoru na nivou price o "simpaticnom diktatoru" koji je savrseno benigan. Druga je stvar koliko je ovaj debil od Vucica histerican pa mu i takve stvari smetaju ali cak ni on nije toliko glup. Valjda.

Čini se da nije.

Eto, sinoć se uz osmeh obratio Basari sa " Kako me ti ono zoveš, Svetislave..Overlord?"

p.s. A, Svetislav™ je "većinom u pravu" za ono "za šta ga kritikuje". 

Reče Overlord.

edi(k)t: ™

Edited by Sir Oliver
Posted (edited)

a ja opet citam taj njegov tekst u znacenju da su vecina javnih licnosti koje su bile na protestu obicna govna i da ga zabole racku za proteste koji organizuju takvi ljudi

pa sad. je l se ovde uvodi cenzura™ te ne sme da se izrazi stav da je uticak™ ustvari postao 1 govno od emisije uprkos tradiciji™ od 20 godina? eto, meni je ta prica o cenzuri poprilicno nategnuta, podseca na matricu misljenja iz 90ih. ja sada treba da poverujem da je vlast™ naredila stranom vlasniku, grk je vlasnik valjda, da ukine emisiju sa svojoj tv? ma da, to se inace tako radi, pozoves stranog kapitalistu i naredis mu da ukine neku emisiju. istina, nemam predstavu sta je hteo menadzment b92 sa tim pricama o prebacivanju na info kanal a i ne interesuje me poslovna politika vlasnika b92 kuce. koliko vidim glavni i odgovorni urednik b92 cuti i nije dao ostavku zbog cenzure™ a uostalom sto bi pa i stavljao svoj kurac na panj kada moze i dalje lepo da se zivi od platice na toj poziciji. olja beckovic naravno da nece propustiti priliku da iskoristi situaciju i nekako podigne cenu svom utisku™ i pokusa da sebi namakne oreol medijske heroine koja je stradala od zlog rezima ali meni je to sve jedna velika budalastina od price ali ako, neka svako radi najbolje sto moze za sebe i svoju karijere. jer sasvim sigurno ma sta radili ne rade to za anonimne gradjane pa tako i za mene kao anonimnog gradjanina. jebes i slobodu medija i sve ako je jedna izandjala emisija 1 etalon slobode medija.

ovde se ne radi o utisku, niti o ekipi koja je dosla na protest, vec o bivsem ministru informisanja koji opet radi iste stvari kao sto je i devedesetih. dakle o aleku™. pickoustom. ako krenes da se sprdas sa onima koji se, kako god, protive cenzuri, ti stajes na njegovu stranu. ako neces da pomognes, onda bar, iz osnovne pristojnosti, cuti.

a posebno je bedno to sto su kolege, pa se panker stavlja na stranu gazde i podjebava otpustenog.

mrs.

ps. te price o privatnom vlasnistvu, gde vlasnik ukida najgledaniju emisiju i pusta b filmove u terminu, pricaj nekom drugom.

+1000 na Pontijakov post. Miraleme, epohalno promašuješ.

glup si. skloni se.

Edited by Miralem
Posted

ti stvarno verujes u to da je vucic naredio ukidanje utiska nedelje?

Molim? Pa naravno da jeste, zar ima neko ko u to sumnja? Svašta.

Posted

@ponti

Uh.  :isuse:

pa jbg, mora na ovoj temi da bude i neki djogani™ kao opozicija vecinskom stavu, cisto da bi tema bila interesantnija :D

Posted

I meni je palo napamet da je zaludna Vucina medju nama.

Posted

Molim? Pa naravno da jeste, zar ima neko ko u to sumnja? Svašta.

evo, ja sumnjam. toliko je zdravorazumska™ pretpostavka da meni jednostavno nije uverljiva jer je opste poznato™ da mi zdrav razum nije jaka strana licnosti :D + sto je olja odmah ciknula i dreknula cenzura!!! sto je i razuman potez jer ipak mora da misli i o svom interesu a utisak je ipak njen posao i nista vise

Posted

evo, ja sumnjam. toliko je zdravorazumska™ pretpostavka da meni jednostavno nije uverljiva jer je opste poznato™ da mi zdrav razum nije jaka strana licnosti :D + sto je olja odmah ciknula i dreknula cenzura!!! sto je i razuman potez jer ipak mora da misli i o svom interesu a utisak je ipak njen posao i nista vise

Ne znam ni odakle da počnem. Ne znam ni zašto ti je zdravorazumskije da je matična kuća odlučila da skloni jednu od svojih najgledanijih emisija na opskurni kabl od toga da dokazano sujetni kontrolni manijak koji je mentalno još u devedesetim jednostavno ne želi da čuje bilo kakve disonantne tonove, ma kako oni bili trapavi ili neuspešni.

Za poslednju rečenicu, jednostavno, nisi u pravu. To tako ne funkcioniše, ko god da je novinar ili "televizijski autor", ali da je zaista to a ne bot, ne doživljava svoj posao kao posao, već kao poziv. A to i jeste poziv i naravno da nije "posao i ništa više".

Posted

ovde se ne radi o utisku, niti o ekipi koja je dosla na protest,

e pa vidis, meni se ovde radi o utisku i ekipi koja je dosla na protest. pre cetvrt veka je bila uverljiva do madjionicarske carolije ta prica o demokratama i totalitarcima kada su se popickarale frakcije u partiji™ kao i frakcije u sluzbi™ a pobedjene frakcije krenule da investiraju u demokratski imidz i etikete aka politicke stranke. sada ta prica nije uverljiva sa istim tim akterima. stvarno me zabole za perormans ispred medijske kuce u kojem ucestvuju odrtaveli likovi, neki podbuli neki samo otromboljeni, koji prodaju tu matricu od pre cetvrt veka, dovoljno su pokazali i svoje domete i svoje vestine, neka hvala. uostalom, zasto bi neko pa i morao da cuti kada je performans™ podrske utisku u pitanju? kao, zbog pristojnosti? koliko dugo treba da se cuti? dve godine? :P pa da nam onda svane kada ofucana ekipa izbori za nas medijske slobode™ valjda je i medijska sloboda™ na internetu da se neko zajebava na njihov racun, nebitno je da li mi smatramo da je tip humora uspesan ili nije.

Posted

sto mora da mi se svidja emisija da bih protestovao protiv njenog ukidanja da bi se zadovoljio politicki mocnik?

Posted

Ne znam ni odakle da počnem. Ne znam ni zašto ti je zdravorazumskije da je matična kuća odlučila da skloni jednu od svojih najgledanijih emisija na opskurni kabl od toga da dokazano sujetni kontrolni manijak koji je mentalno još u devedesetim jednostavno ne želi da čuje bilo kakve disonantne tonove, ma kako oni bili trapavi ili neuspešni.

Za poslednju rečenicu, jednostavno, nisi u pravu. To tako ne funkcioniše, ko god da je novinar ili "televizijski autor", ali da je zaista to a ne bot, ne doživljava svoj posao kao posao, već kao poziv. A to i jeste poziv i naravno da nije "posao i ništa više".

koliko je AV u 90im toliko su i oponenti u 90im po matricama misljenja i javnog delovanja. mene te price zaista ne interesuju vise. a lep je taj idealizam o pozivu ali daj, nije valjda da verujes u to zaista? ok je da medijski poslenik prica o pozivu, to je deo njegovog imidza ali verovati u tu patetiku je nekako mladalacki simpaticno a ja odavno nisam mlad da bih verovao u bilo sta tek tako