Frank Pembleton Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 inace, nas drugar empej se obilato sali sa ukidanjem utiska nedelje na tviteru. sav se iskido od smeja, nikad mu se nista lepse u zivotu nije dogodilo. oduvek je bio jadan sa svojim glumljenjem panka i napamet naucenim humorom, ali nisam znao da je tolika smradina da podrzava alekovu cenzuru i jos se kliberi naokolo. "Neidem odavde dok ne potpisem bar tri peticije i gradjanski neposlusam bar dva puta! Evropa mora vratiti Olju Balasevic na teve!! Ja sam ispred Studija B ali izgleda da je cemzura i gradjanski stra preovlado jer niko sam mene nije dosao? Nema ni Olje Ivanjicki. #utisak Ceo dan sam štrajikovo zglađu ispred Studija BK 92 da se vrate Matija Bećković i Saraga na televizore. Upravo svatam da je mediski mrak proguto italo-disko emisiju na radio Futogu! 20 godina to je bio svetijonik gradjanske italo-disko muzike!" Nemojmo preko kolena....
Pontijak Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 inace, nas drugar empej se obilato sali sa ukidanjem utiska nedelje na tviteru. sav se iskido od smeja, nikad mu se nista lepse u zivotu nije dogodilo. oduvek je bio jadan sa svojim glumljenjem panka i napamet naucenim humorom, ali nisam znao da je tolika smradina da podrzava alekovu cenzuru i jos se kliberi naokolo. "Neidem odavde dok ne potpisem bar tri peticije i gradjanski neposlusam bar dva puta! Evropa mora vratiti Olju Balasevic na teve!! Ja sam ispred Studija B ali izgleda da je cemzura i gradjanski stra preovlado jer niko sam mene nije dosao? Nema ni Olje Ivanjicki. #utisak Ceo dan sam štrajikovo zglađu ispred Studija BK 92 da se vrate Matija Bećković i Saraga na televizore. Upravo svatam da je mediski mrak proguto italo-disko emisiju na radio Futogu! 20 godina to je bio svetijonik gradjanske italo-disko muzike!" po ovome sto si postavio ne izgleda mi da empejac podrzava cenzuru vec je to samo njegov humor, bio nama taj humor dobar ili los, to je bio njegov nacin da se izruga ucesnicima tog skupa a valjda nije zabranjeno izrugivati se tim likovima od kojim su poneki, blago receno, odvratne pojave, hajd da pocnemo od mantije na primer
Shan Jan Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 To je njegov nacin da kaze da je utisak nedelje isto govno kao i sva ostala sto nam serviraju na teveju pa ga zabole racku sto drzava gazi medijske slobode.
Pontijak Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) a ja opet citam taj njegov tekst u znacenju da su vecina javnih licnosti koje su bile na protestu obicna govna i da ga zabole racku za proteste koji organizuju takvi ljudi pa sad. je l se ovde uvodi cenzura te ne sme da se izrazi stav da je uticak ustvari postao 1 govno od emisije uprkos tradiciji od 20 godina? eto, meni je ta prica o cenzuri poprilicno nategnuta, podseca na matricu misljenja iz 90ih. ja sada treba da poverujem da je vlast naredila stranom vlasniku, grk je vlasnik valjda, da ukine emisiju sa svojoj tv? ma da, to se inace tako radi, pozoves stranog kapitalistu i naredis mu da ukine neku emisiju. istina, nemam predstavu sta je hteo menadzment b92 sa tim pricama o prebacivanju na info kanal a i ne interesuje me poslovna politika vlasnika b92 kuce. koliko vidim glavni i odgovorni urednik b92 cuti i nije dao ostavku zbog cenzure a uostalom sto bi pa i stavljao svoj kurac na panj kada moze i dalje lepo da se zivi od platice na toj poziciji. olja beckovic naravno da nece propustiti priliku da iskoristi situaciju i nekako podigne cenu svom utisku i pokusa da sebi namakne oreol medijske heroine koja je stradala od zlog rezima ali meni je to sve jedna velika budalastina od price ali ako, neka svako radi najbolje sto moze za sebe i svoju karijere. jer sasvim sigurno ma sta radili ne rade to za anonimne gradjane pa tako i za mene kao anonimnog gradjanina. jebes i slobodu medija i sve ako je jedna izandjala emisija 1 etalon slobode medija. Edited October 13, 2014 by Pontijak
Lezilebovich Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) a i radi na tom istom B92 edit: mada mislim da se on generalno ne slaže sa jalovom formom protesta i to karikira. internet aktivizam, tviter i fejbuk peticije, akcije koje na netu deluju kao nešto važno, ali u suštini su apsolutno i potpuno nebitne. to su mu inače česte teme i to potpuno opravdano ih ismeva Edited October 13, 2014 by Lezilebovich
yolo Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 pa sad. je l se ovde uvodi cenzura te ne sme da se izrazi stav da je uticak ustvari postao 1 govno od emisije uprkos tradiciji od 20 godina? eto, meni je ta prica o cenzuri poprilicno nategnuta, podseca na matricu misljenja iz 90ih. ja sada treba da poverujem da je vlast naredila stranom vlasniku, grk je vlasnik valjda, da ukine emisiju sa svojoj tv? ma da, to se inace tako radi, pozoves stranog kapitalistu i naredis mu da ukine neku emisiju. istina, nemam predstavu sta je hteo menadzment b92 sa tim pricama o prebacivanju na info kanal a i ne interesuje me poslovna politika vlasnika b92 kuce. koliko vidim glavni i odgovorni urednik b92 cuti i nije dao ostavku zbog cenzure a uostalom sto bi pa i stavljao svoj kurac na panj kada moze i dalje lepo da se zivi od platice na toj poziciji. olja beckovic naravno da nece propustiti priliku da iskoristi situaciju i nekako podigne cenu svom utisku i pokusa da sebi namakne oreol medijske heroine koja je stradala od zlog rezima ali meni je to sve jedna velika budalastina od price ali ako, neka svako radi najbolje sto moze za sebe i svoju karijere. jer sasvim sigurno ma sta radili ne rade to za anonimne gradjane pa tako i za mene kao anonimnog gradjanina. jebes i slobodu medija i sve ako je jedna izandjala emisija 1 etalon slobode medija. a jbga, bar je na ovom forumu napisano detaljno kako se ovo desilo. trange frange, tante za kukuriku, ciscenje b92 od nepozeljnog sadrzaja za novi zakon i medijima i informisanju u kome je legalizovana nezakonita kupovina b92
harper lee Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 pa sad. je l se ovde uvodi cenzura te ne sme da se izrazi stav da je uticak ustvari postao 1 govno od emisije uprkos tradiciji od 20 godina? eto, meni je ta prica o cenzuri poprilicno nategnuta, podseca na matricu misljenja iz 90ih. ja sada treba da poverujem da je vlast naredila stranom vlasniku, grk je vlasnik valjda, da ukine emisiju sa svojoj tv? ma da, to se inace tako radi, pozoves stranog kapitalistu i naredis mu da ukine neku emisiju. istina, nemam predstavu sta je hteo menadzment b92 sa tim pricama o prebacivanju na info kanal a i ne interesuje me poslovna politika vlasnika b92 kuce. koliko vidim glavni i odgovorni urednik b92 cuti i nije dao ostavku zbog cenzure a uostalom sto bi pa i stavljao svoj kurac na panj kada moze i dalje lepo da se zivi od platice na toj poziciji. olja beckovic naravno da nece propustiti priliku da iskoristi situaciju i nekako podigne cenu svom utisku i pokusa da sebi namakne oreol medijske heroine koja je stradala od zlog rezima ali meni je to sve jedna velika budalastina od price ali ako, neka svako radi najbolje sto moze za sebe i svoju karijere. jer sasvim sigurno ma sta radili ne rade to za anonimne gradjane pa tako i za mene kao anonimnog gradjanina. jebes i slobodu medija i sve ako je jedna izandjala emisija 1 etalon slobode medija. Ta fama o "stranim vlasnicima" koji su nezavisni od svake politike pa samim tim imaju siroko polje da odlucuju o cemu god hoce kako god hoce je promasena na toliko nivoa da je besmisleno uopste to komentarisati. Nema nikakve razlike u tome da li ce Vucic da pozove straog ili domaceg vlasnika da ukine ovo ili ono.
Turnbull Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 +1000 na Pontijakov post. Miraleme, epohalno promašuješ.
Pontijak Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 a i radi na tom istom B92 edit: mada mislim da se on generalno ne slaže sa jalovom formom protesta i to karikira. internet aktivizam, tviter i fejbuk peticije, akcije koje na netu deluju kao nešto važno, ali u suštini su apsolutno i potpuno nebitne. to su mu inače česte teme i to potpuno opravdano ih ismeva pa tako sam i ja shvatio ovaj njegov tekst a mislim da je nebitno sto i radi na tom istom b92, pa uostalom i glavni i odgovorni urednik veran matic radi na tom istom b92 :D pa nesto ne primecujem da je odustao od pozicije glavnog i odgovornog urednika zbog tog divljackog cina cenzure
yolo Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 pa tako sam i ja shvatio ovaj njegov tekst a mislim da je nebitno sto i radi na tom istom b92, pa uostalom i glavni i odgovorni urednik veran matic radi na tom istom b92 :D pa nesto ne primecujem da je odustao od pozicije glavnog i odgovornog urednika zbog tog divljackog cina cenzure uh koliko je ovo pogresno po milion osnova, bas povremeno imas priliku za cist sut na gol a lopta ode u aut.
Lezilebovich Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 pa tako sam i ja shvatio ovaj njegov tekst a mislim da je nebitno sto i radi na tom istom b92, pa uostalom i glavni i odgovorni urednik veran matic radi na tom istom b92 :D pa nesto ne primecujem da je odustao od pozicije glavnog i odgovornog urednika zbog tog divljackog cina cenzure ne kažem da treba da odustane, ali je čudna pozicija da radiš u mediju koji kritikuješ za cenzuru.
Pontijak Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ta fama o "stranim vlasnicima" koji su nezavisni od svake politike pa samim tim imaju siroko polje da odlucuju o cemu god hoce kako god hoce je promasena na toliko nivoa da je besmisleno uopste to komentarisati. Nema nikakve razlike u tome da li ce Vucic da pozove straog ili domaceg vlasnika da ukine ovo ili ono. ti stvarno verujes u to da je vucic naredio ukidanje utiska nedelje? eto, ma sta ja mislio o AV ja ne verujem u tu pricu a zaista ne znam kakva je stvarna prica izmedju olje beckovic i vlasnika b92 i vidim da se ona jako trudi da od sebe napravi heroinu slobode medija i nemam nista protiv da to radi jer uostalom od te emisije je zivela a treba ziveti i dalje i puno uspeha u pridobijanju novih veverica koje ce da progutaju tu ofucanu pricu u maniru 1991 godine. neka, hvala sto se mene tice. fotke od sinocnjeg performansa i onaj govnarluk od likova nije prica za ovog anonimnog gradjanina. ko ih jebe, neka vode svoje price kako znaju i umeju ali neka ne ocekuju od mene da cu da imam ikakav sentiment za to
harper lee Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ah, sumnjam da ima te logike ovde. Za Somborca mozda, za Kesica sumnjam. Onomad kada su letele brave i ostala gvozdjurija po Vladi, B92 (zajedno sa Blicom) je zbog Olje i Kesica bio grupno opisivan kao "ustaše". Ako su lagali mene i ja lažem vas. Nema, Gazzo, od toga nista. Kesic i Somborac imaju taj pristup politickom humoru na nivou price o "simpaticnom diktatoru" koji je savrseno benigan. Druga je stvar koliko je ovaj debil od Vucica histerican pa mu i takve stvari smetaju ali cak ni on nije toliko glup. Valjda.
harper lee Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ti stvarno verujes u to da je vucic naredio ukidanje utiska nedelje? eto, ma sta ja mislio o AV ja ne verujem u tu pricu a zaista ne znam kakva je stvarna prica izmedju olje beckovic i vlasnika b92 i vidim da se ona jako trudi da od sebe napravi heroinu slobode medija i nemam nista protiv da to radi jer uostalom od te emisije je zivela a treba ziveti i dalje i puno uspeha u pridobijanju novih veverica koje ce da progutaju tu ofucanu pricu u maniru 1991 godine. neka, hvala sto se mene tice. fotke od sinocnjeg performansa i onaj govnarluk od likova nije prica za ovog anonimnog gradjanina. ko ih jebe, neka vode svoje price kako znaju i umeju ali neka ne ocekuju od mene da cu da imam ikakav sentiment za to Ne znam da li jeste ali ako jeste onda skoro da nema nikakve veze da li je u pitanju grcki ili srpski vlasnik.
yolo Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) @ponti Uh. Edited October 13, 2014 by gazza1
Recommended Posts