Frank Pembleton Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Od danas kod sbb-a B92 info kanal samo u digitalnim paketima, više ga nema u analognim, mogu misliti kakva će biti gledanost To je sad sibanje kepeca, verovatno IPTV nece hteti N1... Kao SK vs. Arena
Frank Pembleton Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Utisak nedelje, 12. oktobar, 21 sat, ipred TVB92 Tema: Kome treba „UTISAK“? Gosti ove nedelje budite vi!Koji su razlozi da se sa televizije pređe na kanal?Da li privatizacija i poslovni interesi dozvoljaju ultimatume?Ima li cenzure?Da li je za otpor dovoljna pojedinačna hrabrost ili se moramo uključiti svi?Da li sudbina „Utiska“ zavisi i od vas?O ovim i drugim temama razgovaramo ove nedelje!Dobro veče !Prvi predlog za ovu nedelju je :21 sat, ispred B92.Vidimo se u nedelju, 12.oktobra!
Pontijak Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 kako je ovo pateticno, podseca me na onu patetiku kada su posle ukidanja bk tv pravili neke vesti uzivo kod ruskog cara, trajalo neko vreme i prestao i taj performans.
Linus Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 kako je ovo pateticno, podseca me na onu patetiku kada su posle ukidanja bk tv pravili neke vesti uzivo kod ruskog cara, trajalo neko vreme i prestao i taj performans. Sto je najgore, paralela sa karicevom kleptovizijom mogla bi da se povuce i na nekim dubljim nivoima...
Frank Pembleton Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 kako je ovo pateticno, podseca me na onu patetiku kada su posle ukidanja bk tv pravili neke vesti uzivo kod ruskog cara, trajalo neko vreme i prestao i taj performans.Plašim se da će i rezultat biti isti.Vreme ne radi za PGM.
Singer Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) porešan topik :( Edited October 9, 2014 by Singer
harper lee Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Plašim se da će i rezultat biti isti.Vreme ne radi za PGM. Bojim se da vreme ne radi ni za koga od nas. Buducnost pripada retardima tipa Dragana J. Vucicevica i onima koje ti retardi izdriluju medijskim presingom. Nije za ovaj topik ali nesto se danima razmisljam da podelim jednu situaciju koju sam vec preziveo a na nekom mikro nivou je slicna ovome sto svi danas prezivljavamo. Kad su Albanci na Kosovu proterani iz institucija ili ih sami napustili na njihova mesta su se smesta ubacili raznorazni idioti bez trunke morala, integriteta, strucnosti i profesionalne reputacije kojima je jedini argument za ubacivanje bio taj da su Srbi i da su "Slobini". Univerzitet, mediji, politicki kabineti na svim nivoima vlasti, direktorske, predsednicke, savetnicke i druge upravne funkcije, sve gde je bilo ista sto moze da se otme i razdeli medju sobom je podelila najveca olos i bitange sa dna kace. Isto kao sto sada radi SNS. Isti su pojurili na Univerzitet (to jest, uglavnom slali sekretarice) da pokupe diplome koje nisu zasluzili, sa fakulteta koje nisu studirali, uzjahali su medije da nam objasne da ne zivimo onde gde zivimo vec na nekom sasvim drugom mestu, stvorili su klimu da je svako ko je protiv Velikog Vodje neprijatelj kojeg treba zgaziti kao govno. Isto kao sto sada radi SNS. Ta moja "mikro situacija" se, kao sto svi znamo, zavrsila opstim drustvenim slomom. Isto kao sto ce i ova sa SNS. Kad se ovakvi idioti i fanatici dokopaju vlasti oni ne znaju gde treba da stanu jer zive u svetu u kojem postoje samo oni i njihovi neprijatelji koje je bogougodno unistavati, zato ce ova katastrofa biti progresivna i svakog dana ce biti sve gore i gore. Da se ne zavaravamo, mi smo sada ona legendarna zaba koja je na pola kuvanja. Opet.
Pontijak Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Bojim se da vreme ne radi ni za koga od nas. Buducnost pripada retardima tipa Dragana J. Vucicevica i onima koje ti retardi izdriluju medijskim presingom. samo da dodam, svaki novi krug tog jednog te istog uvodi sve grdje i gore primerke.
Linus Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Ta moja "mikro situacija" se, kao sto svi znamo, zavrsila opstim drustvenim slomom. Isto kao sto ce i ova sa SNS. Kad se ovakvi idioti i fanatici dokopaju vlasti oni ne znaju gde treba da stanu jer zive u svetu u kojem postoje samo oni i njihovi neprijatelji koje je bogougodno unistavati, zato ce ova katastrofa biti progresivna i svakog dana ce biti sve gore i gore. Da se ne zavaravamo, mi smo sada ona legendarna zaba koja je na pola kuvanja. Opet. Ovo implicira da se "opsti drustveni slom" negde zaustavio. Sa izuzetkom kratkog perioda 2001-mart 2003. koji se znamo kako zavrsio, ne vidim nikakav diskontinuitet. Ovo ne moze biti novi "drustveni slom" vec samo nastavak prethodno postojeceg, ciji su eksponenti podjednako bili i kostunica i tadic.
Weenie Pooh Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) +1 Štaviše, IMHO jedini razlog da percipiramo usrano stanje društva kao neki kontinualni višedecenijski slom, kao nešto dinamično, je činjenica da ga povezujemo sa našim individualnim procesom starenja. Sve nam je teže da se nosimo sa sranjima, i zato umislimo da se stvari konstantno sve više i više raspadaju... iako svi dokazi govore protiv toga. Svet u kom živimo je manje-više podjednako bedan kao što je bio tamo negde od kraja poslednjeg rata. Fluktuacije su uglavnom bile minorne, samo ih mi doživljavamo kao velike i značajne i dramatične zato što smo petnaestak godina umorniji i slabiji. No one here gets out alive. Edited October 10, 2014 by Weenie Pooh
Krošek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 nije tacno, standard se objektivno smanjuje i kvalitet zivota u zemlji postepeno pogorsava u odnosu na period pre deset godina pa negde tamo do pocetka seke. psiholoski pritisak dugotrajnog zivljenja sa ovako suzenim perspektivama pogadja ljude svih uzrasta pa i sasvim mlade ljude. "svet u kom zivimo" ne postoji. ima dosta mesta na kojima se odlicno zivi i to cak se sve bolje i bolje samo sto to obuhvata mali deo covecanstva.
Аврам Гојић Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Štaviše, IMHO jedini razlog da percipiramo usrano stanje društva kao neki kontinualni višedecenijski slom, kao nešto dinamično, je činjenica da ga povezujemo sa našim individualnim procesom starenja. Sve nam je teže da se nosimo sa sranjima, i zato umislimo da se stvari konstantno sve više i više raspadaju... iako svi dokazi govore protiv toga. -1 sve veći broj ljudi oko mene više nema poslove od kojih je moguće živeti. rade gluposti i jedva preživljavaju od toga.
Turnbull Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Slažem se, postoje vrlo jasni objektivni parametri za pogoršanje stanja.
Аврам Гојић Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 i još nešto, čak i plate ljudi koji su mnogo uložili u svoje obrazovanje često su niže nego pre 5 godina, kada se ukalkuliše rast evra i inflacije. To nema veze sa starenjem nego sa promenom slike na tržištu rada do koje je došlo usled nedostatka živog novca u opticaju. Ovo je u potpunosti buyers market. I uz starenje ne ide saznanje da ćeš morati iz godine u godinu da se boriš sve više i sve grčevitije da bi opstao na površini, a mnoge od nas čeka baš to.
Weenie Pooh Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Čekaj, a pre deset godina je stanje bilo značajno bolje? Ja sam 2004. doduše još kao studirao i radio tek ponešto tu i tamo, pa nemam neki uvid kako su tačno stajale stvari na tržištu rada, ali prilično se jasno sećam opštih vapaja oko nezaposlenosti i relativne neupotrebljivosti fakultetskih diploma. Stvarno nemam utisak da se stvari kreću iz dramatičnog kolapsa u dramatični kolaps, više mi deluje kao neka stagnacija koja (prirodnim tokom stvari) samo postaje sve manje održiva za većinu nas.
Recommended Posts