Papovac Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Je l video neko celodnevno vrtenje teksta Ištvana Kaića na TV Pink? ti si neki mazohista
bergasa19 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) (Kako ste nekooperativni, ja sam se nadao da će neko da nastavi. Ne moram ja da budem Olja all the way, slobodno preuzimajte koju ulogu hoćete.)Ali evo pokazuju mi tamo da moraju hitno reklame, zapamtite gde ste stali... Pusti praznu priču i napiši utiske. Edited October 5, 2014 by bergasa19
Weenie Pooh Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ama, ne mogu sam! Plakaćete posle kad me Vučić banuje...
Turnbull Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Ljiki (piskutao): Pa jeste, sada svi pričaju o cenzuri i gašenju slobodnih medija, ali nemojmo zaboraviti da je Boris Tadić takođe vršio pritisak na redakciju Politike, a tada se neki koji su sada vrlo glasni nisu ni oglasili... Edited October 5, 2014 by Turnbull
čekmeže Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ljiki (piskutao): Pa jeste, sada svi pričaju o cenzuri i gašenju slobodnih medija, ali nemojmo zaboraviti da je Boris Tadić takođe vršio pritisak na redakciju Politike, a tada se neki koji su sada vrlo glasni nisu ni oglasili... Osećam mizoginiju u tvom postu.
koksy Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Gledajte Tešku Reč! Dumb&Dumber&Apostolovski. nisam pao s duda.
Utvara Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Okačite tu Tešku Reč gdegod, ako je toliko bitna. Valjda će biti na jutubu...
Turnbull Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ma nije bitna, samo je smešna Tri idiota lupetaju o tome kad će da ustane ruski medved, a kad kineski zmaj.
Linus Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Tri idiota lupetaju o tome kad će da ustane ruski medved, a kad kineski zmaj. Znaci veoma slicno Utisku nedelje? Zamislimo goste tipa Dzordz Vukadinovic, Wolf Jeremic, Vladeta Jankovic, vrsili bi veliku nuzdu na iste teme, voditelji slicnih kognitivnih sposobnosti i nivoa artikulacije, dakle sve isto ili jako slicno. Utisak je mrtav, ziveo Utisak.
Kampokei Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Sta sada znaci ova novostvorena situacija iz pravnog ugla? Ako ugovor nije raskinut, onda Olja ne bi ni mogla da potpise novi sa nekim drugim, jel tako? Da li uopste postoje zamislive varijante u kojoj Utisak vaskrsava na nekoj drugoj tv? Na RTV ne bi realno trajao dugo, na Al Dzaziri bi morao da ima neki YU format, ali to onda nije vise ista emisija.
Frank Pembleton Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Sta sada znaci ova novostvorena situacija iz pravnog ugla? Ako ugovor nije raskinut, onda Olja ne bi ni mogla da potpise novi sa nekim drugim, jel tako? Da li uopste postoje zamislive varijante u kojoj Utisak vaskrsava na nekoj drugoj tv? Na RTV ne bi realno trajao dugo, na Al Dzaziri bi morao da ima neki YU format, ali to onda nije vise ista emisija.Prilično zajebana situacija po PG Mreža...Takoreći pat pozicija, samo što nije.Možda se nešto ispod žita pregovara, nemam pojma.Mi zapravo ne znamo kakav je ugovor, i u kom momentu PGM može da pokrene tužbu sa odštetnim zahtevom...
Time Crisis Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Od danas kod sbb-a B92 info kanal samo u digitalnim paketima, više ga nema u analognim, mogu misliti kakva će biti gledanost
Recommended Posts