ToniAdams Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ne bih da dosoljavam na ranu, ali da se setimo kako posle svakog utiska nedelje na ovom topiku bi plejada komentara, te ne zna ovo, te nepismena, te prekida goste, te dosadila bogu i ocu.. mnoge zemlje na zapadu ne mogu da se pohvale ni jednom takvom emisijom na celokupnoj televiziji, no, za srbiju utisak nedelje ne valja, pa to ti je. pa eto u tom pravcu moze da se razmislja kada se pita gde smo pogresili. wtf? kazes da nije bilo mesta kritici? +1. Milion puta ovde sam rekao da je emisija mnogo bolja od drzave u kojij se emituje i naroda koji je gleda. Ali perfekcionisti u nasim redovima radije ce da brane tesku rec nego utisak ti si megacar.
Time Crisis Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ali perfekcionisti u nasim redovima radije ce da brane tesku rec nego utisak
Аврам Гојић Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 ovo mi malo liči na one priče da su u ubistvu Đinđića učestvovali svi oni koji su ga kritikovali
ToniAdams Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 pa verujem da je kauboj i tako nesto izjavio, samo treba imati stomaka za search
Caligula Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) ti si megacar. Vazda bio, ima u searchu ko ima stomak da trazi Inace ima u searchu i pominjanje Oljinog oca kao argumenta protiv emisije etc, ma ima sve bre samo treba stomak. Edited October 3, 2014 by Caligula
Hella Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 ovo mi malo liči na one priče da su u ubistvu Đinđića učestvovali svi oni koji su ga kritikovali ja sam kritikovao i prihvatam svoje deonice za ubistvo
Caligula Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 ovo mi malo liči na one priče da su u ubistvu Đinđića učestvovali svi oni koji su ga kritikovali Tek sad videh ovo. Palim vatru malo, Vaso, naravno da Olju nije cenzurisao PPP
Аврам Гојић Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Palim vatru malo, Vaso A ja dodajem suvo lišće!
ToniAdams Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Tek sad videh ovo. Palim vatru malo, Vaso, naravno da Olju nije cenzurisao PPP dada, sigurno :D
Caligula Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) A ja dodajem suvo lišće! ... a Toni poliva kerozinom, ako nastavimo bice dobra vatrica Edited October 3, 2014 by Caligula
koksy Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 sudbina i komentari Zahtev za brisanje teksta "Utisak a nije na listi" sa portala e-novina !!!Nema me jedan dan na net-u i odmah nastane neko, da prostite na izrazu, sranje. Tako su mi i prijatelji malopre zabrinuto javili kako je moj tekst "Utisak a nije na listi" osvanuo u rubrici Dojam tjedna na portalu e-novina.Obaveštavam vas da sa navedenim nemam apsolutno ništa - to jest da je tekst prenet bez ikakvog konsultovanja mene kao njegovog autora.Zbog navedenog, Petru Lukoviću i Branislavu Jeliću pre desetak minuta poslao sam sledeći mejl:Poštovani gospodine Lukoviću,Kao što znate, u godinama koje nam danas već izgledaju kao daleka prošlost, bio sam neko ko je aktivno podržavao vaš internet portal, rado sarađivao sa vama — ne libeći se da vas, onda kada je pretila realna opasnost da budete ugušeni, kako se to kaže, i aktivno podržim (Videti tekst: Sme li Srbija da ostane bez e-novina, na:http://www.e-novine.com/drustvo/49507-Sme-Srbija-ostane-bez--Novina.html).U međuvremenu, u Srbiji se promenilo mnogo toga — pa ste se, shodno tim promenama, promenili i vi. Ja vam to pravo, naravno, ni na koji način ne osporavam. Niti imam takvu nameru. Uostalom, u slobodnom društvu svi smo, valjda, jednako slobodni da odlučujemo o vlastitom (javnom) delovanju.Na to kako vidimo sebe — i na koji način želimo da nas vide drugi.U kontekstu izrečenog, izražavam protest što ste, bez da ste me o tome konsultovali, u e-novinama preneli moj tekst povodom “slučaja” Utisak nedelje — te zahtevam od vas da isti odmah po primitku ovog mejla sa istog izbrišete.S pozdravom,Nebojša Milenković evropejac Objavljeno: 03.10.2014 - 01:43 -9 Uputiti pismo direktoru firme za sadrzaj koji uredjuju urednici, govori da je covek malce usplahiren.A reci cu vam i zasto. Godi njemu sto smo ga objavili, sta vise, izvukli malo na povrsinu iz one zabokrecine u kojoj obicno dejstvuje.Medjutoa, zvali ga uticajni drugovi bez cijeg misljenja on i nije persona, iskinjila ga, kako mozes kod onog Lukovica koji pise o genocidu i tim stvarima... bolje kod naseg Simonovica, Panovica i Vukadinovica...Kad je to cuo, mucenik se poplasio za svoje mesto pod suncem licemerja i srocio ovo sranje koje govori samo jedno - u pitanju je obican govnar. A mi smo se zajebali sto smo opoganili nas sajt.Ukratko, meni je krivo vise nego Milenkovicu, ali tu ne mogu nista. bjelic Objavljeno: 03.10.2014 - 09:56 NIsam ni znao, ali do pre petnaest sekundi taj mi je bio FB friend. Pa vi vidite sta se sve uvuce u listu zbog neopreznog prihvatanja.Tek, javio mi se privatnom porukom u kojoj trazi isto, a potpisuje se kao Novi Milenkovic.Otpisah mu: Prefix "Novi"je pogresan, jer je rec o istom sranju. Zbogom, zoharu. bjelic Objavljeno: 03.10.2014 - 10:04 Lukovic kaze da ce skinuti tekst cim dodje na posao, posle promocije Tonkine knjige o Ubistvima na Topcideru bjelic Objavljeno: 03.10.2014 - 10:18 5 E, jebiga, dok stigne Lukovic, txt ce biti prvi na listi. Ali sta, autoru zapravo nije stalo da njegov stav prodre sto dalje, vec da zadovolji samo odredjenu grupaciju. Onu gluplju. bjelic Objavljeno: 03.10.2014 - 11:36
odmor Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Tako je. i niko od ljudi koji su kritikovali nije trazio da se emisija ukine. ljudi su gledali emisiju ne uprkos Oljinim idiosinkrazijama nego (i) zahvaljujuci njima. Ne brkaj kritiku i klasicno TV huljenje sa cenzurom. Mislim na TV kritiku/huljenje kao potpuno ignorisanje necega sto je tu i sto je dato samo po sebi bez da se razume vrednost toga necega kao sto je UN. Vazda bio, ima u searchu ko ima stomak da trazi Inace ima u searchu i pominjanje Oljinog oca kao argumenta protiv emisije etc, ma ima sve bre samo treba stomak. Argument Oljinog oca je bio posebno popularan pre 7-8 godina kada UN nije bio dovoljno na "liniji" nego su tamo vladale nazadne nacionalisticke sile. Ludilo.
Caligula Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Secam se da joj je i Chedaj pominjao oca jednom prilikom, kada ga je pritisla :D
Takeshi Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) beckovicka razbija na al jazeeri. mnogo ostrija nego prethodnih dana. kaze, zvali su je i vucic i razni direktori/ministri pre i posle emisija. Edited October 3, 2014 by Takeshi
Recommended Posts