Caligula Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Ovo su zaista došla izdrkotinska vremena kad čoveku postaje simpatična jedna Ljilja Smajlović, jer ima "hrabrosti" da pušta tekstove Gocka Markovića i Đoleta Vukadinovića ... jbg, sve se nekako okrenulo naopacke jelte Sad su svi simpaticni, pomera se prag tolerancije fantom Edited October 2, 2014 by Caligula
stoka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Čak mi došlo da kupim "Tabloid" onog ludaka Brkića, dotle je došlo ... Taj list mu sad dođe kao čuvar vatre opozicione misli ... Gde smo to pogrešili?
Gricko Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Cvijanovic zadovoljan: http://www.politika.rs/rubrike/ostali-komentari/Pravda-za-Olju.sr.html
Verterdegete Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Gde smo to pogrešili? Koji je ovo zicer za Helu...
Caligula Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Stoka namerno baca udice pa ko se upeca jelte.
stoka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Stoka namerno baca udice pa ko se upeca jelte. Ovo je bilo retoričko pitanje, i ne očekujem da neko odgovori ...
ultra plasticni Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Čak mi došlo da kupim "Tabloid" onog ludaka Brkića, dotle je došlo ... Taj list mu sad dođe kao čuvar vatre opozicione misli ... Meni se na kiosku smeju kad u paketu kupujem Tabloid i Republiku.
Budja Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Nije dosta jednom. :) Pa, dobro, coveka finansira ona Informatika (baner je tu), tj. Treca Srbija, tj. Vucic. Svaki njegov clanak na Standardu je variaranje na temu "sace Vucic da predje na pravu stranu, samo sto nije, ali oni zuti..."
odmor Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) Čak mi došlo da kupim "Tabloid" onog ludaka Brkića, dotle je došlo ... Taj list mu sad dođe kao čuvar vatre opozicione misli ... Gde smo to pogrešili? Ne bih da dosoljavam na ranu, ali da se setimo kako posle svakog utiska nedelje na ovom topiku bi plejada komentara, te ne zna ovo, te nepismena, te prekida goste, te dosadila bogu i ocu.. mnoge zemlje na zapadu ne mogu da se pohvale ni jednom takvom emisijom na celokupnoj televiziji, no, za srbiju utisak nedelje ne valja, pa to ti je. pa eto u tom pravcu moze da se razmislja kada se pita gde smo pogresili. Edited October 3, 2014 by odmor
Caligula Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 +1. Milion puta ovde sam rekao da je emisija mnogo bolja od drzave u kojij se emituje i naroda koji je gleda. Ali perfekcionisti u nasim redovima radije ce da brane tesku rec nego utisak
Аврам Гојић Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ne bih da dosoljavam na ranu, ali da se setimo kako posle svakog utiska nedelje na ovom topiku bi plejada komentara, te ne zna ovo, te nepismena, te prekida goste, te dosadila bogu i ocu.. mnoge zemlje na zapadu ne mogu da se pohvale ni jednom takvom emisijom na celokupnoj televiziji, no, za srbiju utisak nedelje ne valja, pa to ti je. pa eto u tom pravcu moze da se razmislja kada se pita gde smo pogresili. Tako je. i niko od ljudi koji su kritikovali nije trazio da se emisija ukine. ljudi su gledali emisiju ne uprkos Oljinim idiosinkrazijama nego (i) zahvaljujuci njima. Ne brkaj kritiku i klasicno TV huljenje sa cenzurom.
Recommended Posts