akibono Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 polagano nestaje.... http://www.b92.net/tv/najava.php?id=224 zadatak je uspešno obavljen
Hella Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ovi vas zajebavaju a vi i dalje držite topik na ptf mediji TRENUTNO NA B92 INFO KANALU22:30 Debata: Istraživačko novinarstvo
ToniAdams Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ko bi reko da ces tolko da patis zbog 1 tudjinskog kvazinovinara
Аврам Гојић Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) dzibersko saopstenje dostojno estradnih menadzera. ulozili "u nju" dva miliona evra, eeej. mi smo ti sve dali a ti tako. Beograd -- Kompanija B92 saopštava da se pregovori sa autorkom emisije "Utisak nedelje" Oljom Bećković i PG "Mreža" nisu pokazali uspešnim: "Kompanija B92 sa žaljenjem konstatuje da se napori i predlozi za poboljšanje dugogodišnje saradnje sa autorkom emisije „Utisak nedelje“ Oljom Bećković i Produkcijskom grupom „Mreža“, nisu pokazali uspešnim. Ishod pregovora kompanije B92 o nastavku saradnje sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ takav je da je od strane autorke emisije „Utisak nedelje“ i produkcijske kuće došlo ne samo do odsustva razumevanja i podrške nego i do teškog narušavanja profesionalne etike izjavama datim u javnosti i optužbama za navodne ucene i ultimatume, a sa očiglednom namerom diskreditacije kompanije B92. Rukovodstvo B92 razočarano je ponašanjem gospođe Bećković naročito ako se uzme u obzir 12 godina saradnje i vernosti, ulaganja u nju oko 2 miliona evra i značajna promocija širom B92 mreže kao i na drugim mestima. Iz svega navedenog, zaključak koji bi mogao da se nametne je da Olja Bećković i PG „Mreža“ svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled i izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije. Iz svega navedenog dalja saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ predstavljaće težak izazov. Menadžment B92" Edited October 2, 2014 by Грешни Василије
harper lee Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 dzibersko saopstenje dostojno estradnih menadzera. ulozili "u nju" dva miliona evra, eeej. mi smo ti sve dali a ti tako. Koji kreten im je pisao ovo saopstenje?
Singer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ovo je klasično korporativno teletabisko saopštenje bijednih poslušnika dabogda im morning sirijals bio prepun šećera!
harper lee Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ovo je klasično korporativno teletabisko saopštenje bijednih poslušnika dabogda im morning sirijals bio prepun šećera! Ali "dalja saradnja ce predstavljati tezak izazov". Tacno mogu da zamislim debila koji je pisao ovo sranje.
Weenie Pooh Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Prvo, dve rečenice zaredom počinju sa "Iz svega navedenog..." Da sam ja neka vlast, već za to bi se išlo u zatvor. Drugo, kad kažu "Iz svega navedenog, zaključak koji bi mogao da se nametne..." propuštaju toliko očigledan zicer da bi ga i Fernando Torres pretvorio u gol. Utisak! Utisak se nameće, jebao vas zaključak tako stilski nepismene!
Lezilebovich Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Prvo, dve rečenice zaredom počinju sa "Iz svega navedenog..." Da sam ja neka vlast, već za to bi se išlo u zatvor. Drugo, kad kažu "Iz svega navedenog, zaključak koji bi mogao da se nametne..." propuštaju toliko očigledan zicer da bi ga i Fernando Torres pretvorio u gol. Utisak! Utisak se nameće, jebao vas zaključak tako stilski nepismene! ali nisu smeli da napišu utisak u saopštenju koje se bavi Utiskom :(
Weenie Pooh Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Nisu smeli nego su morali. Takva prilika se ne propušta.
Recommended Posts