*edited by mod Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Posle Natase je tu masku vodila ona niza malo punije crna. ne mogu da joj se setim imena nikako :(
salerokada Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) A bila je i kopija na Natašom Miljković, nešto maska dana, ili tako nešto? Koliko se sećam, bio je neki sličan koncept, mada jako davno bilo... A i ja gledao samo zbog Nataše... To sa maskama je bila Nataša Miljković na BK, u vreme kad čini mi se TV Politika više nije postojala. Da, BK. Neke 2001., 2002. Kada je Karić zvao Olju na BK, a onda ga odjebala. Pa je on, da bi pokazao da može i bez nje, postavio tu "masku" u istom terminu kao i Utisak. edit: Uf, kakav ekipa na TV Politici. Ladno pola Pinka je odatle. Vendi je bila na Politici!!! I naravno Kiza Betmen. Njega nisam video nigde bar poslednjih 10 godina. Edited September 30, 2014 by salerokada
Mil@n Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 edit: Uf, kakav ekipa na TV Politici. Ladno pola Pinka je odatle. Vendi je bila na Politici!!! Pa Vendi je postala Starleta™ tako što je bila valjda gost u maksoviziji pa je ovi izvalili sa dekoltečinom te je Minimaks promovisao u neku maskotu ili tako nešto...
djeneralche Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Posle Natase je tu masku vodila ona niza malo punije crna. ne mogu da joj se setim imena nikako :( Sladjana Slavkovic, sad je urednica Bulevara na B92.
ToniAdams Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Posle Natase je tu masku vodila ona niza malo punije crna. ne mogu da joj se setim imena nikako :( uf, to ona zena kornjaca, secam se :(
Ravanelli Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Sladjana Slavkovic, sad je urednica Bulevara na B92.Jbmti al je to bio debil
harper lee Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ona Sladza urednica bilo gde...Jbt..... Meni je senzacija da se vi jos uvek cudite. Juce mi zena pokazuje recenicu iz Kurira, tri zareza a nijedan ni blizu gde bi trebalo da bude. Novinari s kojima smo se sprdali pre dvadesetak godina danas jesu ili bi bili sve sam Vudvord do Bernstina za ovo sto danas gledamo i citamo.
katamaran Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) Vendi je bila na Politici!!! Nisam ubedjen da smo se videli iduceg petka. Cini mi se da je imala samo tu jednu emisiju . Edited September 30, 2014 by katamaran
stoka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 A zar Tanja Jordović nije vodila neku vrstu utiska? I uvek smo se pitali zašto Dragana Milićević nikada, ama baš nikada nije nosila suknju u emisiji ...
stoka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Na stranu što se sa njim ne slažemo povodom većine političkih pitanja, Đole je u mesecima za nama pokazao sve ono što treba da bude pravi politički analitičar ...
koksy Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Đoka razbio sve to dođe na svoje. tako ćeš jednom i Bazdulja da hvališ. a Milivojevića još i pre, <_<
Recommended Posts