beatakeshi Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Bilo je nekih pokušaja i na Studiju B da se oživi emisija.
Spirit Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Koliko se ja secam Oljin originalni koncept je bio to posebno glasanje za pozitivan i za negativan utisak. Kasnije je to promenila. Ovoga se i ja sećam, sam početak na Studiju B, pozitivni i negativni utisci i tadašnji telebotovi koji su je nazivali...uštaškinjom... mali off, ali Miša Stojiljković na Radiju gura neku drugu, kontra priču, danas gost bio Jovo Bakić od 3-4
aram Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ovoga se i ja sećam, sam početak na Studiju B, pozitivni i negativni utisci i tadašnji telebotovi koji su je nazivali...uštaškinjom... mali off, ali Miša Stojiljković na Radiju gura neku drugu, kontra priču, danas gost bio Jovo Bakić od 3-4 to je bilo samo u prvoj emisiji
beatakeshi Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Da li je Jelena Kosanić vodila neku verziju Utiska?
aram Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ja se toga ne secam. secam se da je jednog leta jovana gec vodila par emisija dok je olja bila na odmoru, ali se tad od takvih stvari definitivno odustalo.
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Da li je Jelena Kosanić vodila neku verziju Utiska? mislim da je menjala olju.
Verterdegete Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Na novosadskom TV Mostu je neki SPSovac vodio kopiju Utiska. I to bas je islo nedeljom uvece. I Alekova Ksendza je isto imala utiske u svojoj radio emisiji.
stoka Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Joca Gec je bila katastrofa - neharizmatična, netelevizična, neslušljiva ... A, šteta, simpa je bila ovako, kakva može da bude bivša ritmička plivačica ... Edited September 29, 2014 by stoka
aram Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 a nesto mi stoji u malom mozgu da jeste i kosanicka jedno leto menjala...
April Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A ne sećate se kad je Dragana Milićević vodila Utisak?
aram Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) au jebo te, gde sad to izvuce, to je tek bio dizastr :D ja sam to sve potisnuo... Edited September 29, 2014 by aram
Mil@n Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A bila je i kopija na Natašom Miljković, nešto maska dana, ili tako nešto? Koliko se sećam, bio je neki sličan koncept, mada jako davno bilo... A i ja gledao samo zbog Nataše...
katamaran Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Meni bila skroz ok kopija na Politici. edit: mislim da je vodila ova sto se pojavljuje na 01:05 Sanse nema da se setim imena. edit 2: bukvalno sekund posle sam se setio da je Verica Bradic :) Potcenjujem svoju memoriju. Edited September 29, 2014 by katamaran
Budja Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A bila je i kopija na Natašom Miljković, nešto maska dana, ili tako nešto? Koliko se sećam, bio je neki sličan koncept, mada jako davno bilo... A i ja gledao samo zbog Nataše... Cekaj, zar tu kopiju nije vodila Verica Bradic kod Tijanica na Politici?
Weenie Pooh Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) To sa maskama je bila Nataša Miljković na BK, u vreme kad čini mi se TV Politika više nije postojala. Što se Tijanića tiče, možda me sećanje vara ali nekako mi je ostalo da je on baš kod OB u emisiji ispalio čuveni Robin Hud citat? U vezi sa liberalnim tumačenjem autorskih prava na Politici? Edit: Jel' ona imala neki drugi show osim Utiska, u post-STB periodu? Edited September 30, 2014 by Weenie Pooh
Recommended Posts