Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ima na YT koga zeza player, kao mene npr preko moba.

Posted

Uz svo saučešće za nezavidnu situaciju u kojoj se nalazi, OB me i dalje neopisivo nervira. Pita je DV da li je istina da je dobila ponudu za N1, a ona prebacuje na sunovrat novinarske profesije, kao sramota je da priča ali nju zovu kolege da pitaju da li ide na Pink, ona ne razume kako oni to stvarno mogu da pomisle, a onda ode na Bajlonijevu pijacu i tamo nema nijednog seljaka koji misli da ona ide na Pink :isuse: Neverovatno je do kojih je visina ona sebi izgradila tu fantaziju o herojskom predstavniku Običnog Čoveka...

I pored toga što je hiljadu puta rekla da ne krivi novinare, naš Wini je sačekao u krivini.

Posted

ako je cenzura u toku stavio sam save video pa ćemo da ga uploadujemo kasnije :ph34r:

Posted

dakle ako je Labud odgledao ovu emisiju ne da su stradale kvake i brave, nego je stradala kompletna stolarija i sva po stanu od 30m2 koliko se razmahao od besa

Posted

Neverovatno je do kojih je visina ona sebi izgradila tu fantaziju o herojskom predstavniku Običnog Čoveka...

šta da ti kažem, meni je odmah bilo sasvim neverovatno da bi  olja bećković prihvatila bilo kakvu ponudu željkafakingmitrovića. da li je ona zbog toga veličina u mojim očima, ostavljam tebi.

Posted

dakle ako je Labud odgledao ovu emisiju ne da su stradale kvake i brave, nego je stradala kompletna stolarija i sva po stanu od 30m2 koliko se razmahao od besa

:lolol:

Posted

Ima na YT koga zeza player, kao mene npr preko moba.

daj link....

Posted

I pored toga što je hiljadu puta rekla da ne krivi novinare, naš Wini je sačekao u krivini.

Lepo je što ne krivi kolege, ali je izrazito neukusno pozivati se na dobre obične ljude seljake sa pijace koji je, eto, ništa nisu pitali o Pinku. Makar i kao izbegavanje odgovora o N1 i planovima za budućnost.

Posted

Lepo je što ne krivi kolege, ali je izrazito neukusno pozivati se na dobre obične ljude seljake sa pijace koji je, eto, ništa nisu pitali o Pinku. Makar i kao izbegavanje odgovora o N1 i planovima za budućnost.

daj da mi opet udomimo mladu pa ćemo lako da joj život zagorčavamo...

Posted

bajdvej, KOLIKO je osveženje ovih 27 minuta kad se stvari nazovu imenom... nije ni ovo spektakl bio al brate za sve ostale informative vatromet u Sidneju

Posted

Izbegavanje odgovora o N1i planovima za budućnost time što je rekla da su govna?

Posted (edited)

Ne, nego momentalnim šaltanjem na Mitrovića. Mada priznajem da mi je simpatično kad odbija da se spusti na nivo čaršijskih glasina neko koji je svake nedelje servirao dve-tri iste svojim gostima...

šta da ti kažem, meni je odmah bilo sasvim neverovatno da bi  olja bećković prihvatila bilo kakvu ponudu željkafakingmitrovića. da li je ona zbog toga veličina u mojim očima, ostavljam tebi.

Ma i meni je to odmah delovalo kao nekakvo spinovanje, ali to je sasvim sporedno - poenta je u OB potrebi da kritikuje medijski establišment kanališući dobrog, iskrenog, narodskog prodavca sa pijace, koji je očigledno na njenoj strani, makar prećutno. Nije joj prvi put, koliko je puta samo fantazirala na temu "šta sad običan čovek da misli" i "ako bi vas sad običan čovek sa ulice pitao sledeće..."

Edited by Weenie Pooh