Aion Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Slobodan Milošević @sloba_milosevic 3m U moje vreme je makar postojao B92.
ficfiric Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) Olja Bećković: Utisak nedelje je zabranjen BEOGRAD, 26. septembra 2014. (Beta) - Autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković izjavila je u petak da emitovanje te emisije na televiziji B 92 nije odloženo do daljeg, nego je ona zabranjena."'Utisak' nije odložen do daljnjeg, nego je zabranjen i ja nisam odbila dogovor, nego sam odbila ultimatum. Ja sam ucenjena da je jedini način da nastavim da radim svoju emisiju po važećem ugovoru do marta da prethodno potpišem da u novembru prelazim na Info kanal B 92", rekla je Olja Bećković agenciji Beta.Ona je istakla da to "ne može smatrati nikakvom poslovnom odlukom, već političkim nalogom".Televizija B 92 saopštila je ranije danas da se emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG mreža na televiziji B92 odlaže do daljeg.Emitovanje je odloženo na neodredjeno vreme "s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor izmedju menadžmenta televizije B92 i Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža", naveo je B92 u saopštenju. ------------------------------------ Borislav Stefanovic @BorkoStef 9m V. Pavicevic i ja smo u nedelju u 21h ispred b92 na nbg. Cekamo #utisak. Svi ste pozvani. Edited September 26, 2014 by ficfiric
belch Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 bolje da taj utisak bude u nedelju u 12, taman da spoje lepo i korisno
ficfiric Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ko zna u kakvoj je panici taj jadnik kad mora da pribegava ovakvim stvarima. Upalo mi je u oko kako je SNS do skora trazio nove izbore u Vojvodini a sada im je stav da nema potrebe za izborima i da treba napraviti koncetracionu vladu
Skyhighatrist Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 bolje da taj utisak bude u nedelju u 12, taman da spoje lepo i korisno +1
Lrd Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) Ja sam se baš rastužio. Ovo je jako surovo. Edited September 26, 2014 by Lrd
Geo Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Borislav Stefanovic @BorkoStef 9m V. Pavicevic i ja smo u nedelju u 21h ispred b92 na nbg. Cekamo #utisak. Svi ste pozvani. Ovo je poziv na spontane demonstracije ispred b92 ? Gori dan nije mogao da zapadne ...
belch Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ionako su zabranjeni svi skupovi osim prajda
ficfiric Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) Ovo je poziv na spontane demonstracije ispred b92 ? Gori dan nije mogao da zapadne ... -------- Vukasin Obradovic @V_Obradovic 1h NUNS poziva novinare da se, zbog ukidanja Utiska nedelje, u znak protesta, okupimo u nedelju, u 21:00, ispred zgrade B92 #StopTisini Edited September 26, 2014 by ficfiric
ficfiric Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Veran Matić, glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92, obratio se javnosti saopštenjem povodom polemike koja se prethodnih dana vodila o premeštanju emisije "Utsika nedelje" na informativni kanal B92. Pročitajte izjavu Verana Matića u celosti: - U proteklih nekoliko dana, obavio sam nekoliko razgovora sa suvlasnicima B92 koji predstavljaju većinske vlasnike. Obavestio sam ih o svojim stavovima da je od ključnog značaja za uspešan start projekta unapređenja info kanala, dogovor sa Produkcijom TV Mreža koji će zadovoljiti obe strane. Svi učesnici u razgovorima, uključujući predstavnike TV Mreže, snažno podržavaju ideju da ovaj kanal bude noseći za sve informativne, političke, debatne, kulturne i edukativne emisije, dok bi se osnovni kanal B92 profilisao kao zabavni, što je proces koji je već u toku. Nesporazum između većinskih vlasnika i TV Mreže vezan je za vreme kada će se izvršiti prebacivanje emisije na B92 info kanal, tj. želju vlasnika da se to što pre dogodi i želju druge strane da postoje jače garancije da će to biti kanal na kojem će izvesno biti i drugi najkvalitetniji programi B92, istraživačke emisije, humanitarni i socijalni programi i društveno odgovorne akcije. Zbog toga sam uputio još jedan poziv Bordu direktora, predstavnicima većinskih vlasnika, da se odmah pronađe rešenje kako bi Utisak nedelje bio na programu B92 već iduće nedelje i kako bismo nastavili da razvijamo praktično novi kanal sa sadržajima koji su veoma važni za javno mnjenje u Srbiji, ali i za očuvanje integriteta B92.
teacher Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ako već profilišu B92 kao zabavni kanal, prvo se moraju rešiti emisije koja se zove Bulevar i baca u depresiju mnogobrojne građane koji je slučajno pogledaju šaltajući kanale.
Recommended Posts