Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Koje ludilo! Pre 4 sata bili najavljeni gosti nove emisije, a onda se neko, razjaren što je provaljen u vezi BP-a, oslobodio maske evropejca i rešio da krene u otvorenu putinizaciju Srbistana ...

I neće je zameniti Đogani jer ta nova emisija ide utorkom. Drugo, u tom rijalitiju prvo učestvuje Guzana Dajčić ...

Posted

Ovo se stvarno dogadjalo iz sata u sat....

Posted

Olja je do pre 3 sata bila uverena da ce emisija ici.

Posted

Olja je do pre 3 sata bila uverena da ce emisija ici.

...i B92 je bio uveren....

Posted

Ko su bili predvidjeni gosti?

danica popovic ‏@efdanapopovic  36m

Skandal na B92. U pola 3 danas, ugovoren Utisak nedelje, gosti:Dejan Atanacković,Pavle Petrović i ja.U osam javljaju-sve otkazano! Nečuveno

Posted (edited)

Ovo je ozbiljna pizdarija. I mislim da je ovo, u simbolickom smislu, kraj pocetka Vuciceve vladavine.

Edited by Грешни Василије
Posted

Ko zna u kakvoj je panici taj jadnik kad mora da pribegava ovakvim stvarima.

Posted

BEOGRAD, 26. septembra 2014. (Beta) - Autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković izjavila je u petak da emitovanje te emisije na televiziji B 92 nije odloženo do daljeg, nego je ona zabranjena.

"'Utisak' nije odložen do daljnjeg, nego je zabranjen i ja nisam odbila dogovor, nego sam odbila ultimatum. Ja sam ucenjena da je jedini način da nastavim da radim svoju emisiju po važećem ugovoru do marta da prethodno potpišem da u novembru prelazim na Info kanal B 92", rekla je Olja Bećković agenciji Beta.

Ona je istakla da to "ne može smatrati nikakvom poslovnom odlukom, već političkim nalogom".

Televizija B 92 saopštila je ranije danas da se emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG mreža na televiziji B92 odlaže do daljeg.

Emitovanje je odloženo na neodredjeno vreme "s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor izmedju menadžmenta televizije B92 i Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža", naveo je B92 u saopštenju.

Posted

Ko zna u kakvoj je panici taj jadnik kad mora da pribegava ovakvim stvarima.

u zivotu nisam video da covek koji je izabran sa ovako mocnom vecinom bude u panici zbog jedne emisije.

potpuno poremecen covek.

Posted

u zivotu nisam video da covek koji je izabran sa ovako mocnom vecinom bude u panici zbog jedne emisije.

potpuno poremecen covek.

+1