PasMater Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Posebno Vukadinovicem. Ovo je stvarno zadnje vreme kad je on svrstan u poslednju liniju odbrane...cega god. Djordje je jedini pravi disident ovog rezima. Cudi me sto nema nikog na libernoj strani, osim Radulovica. Valjda zato sto AV sprovodi politiku ldp-a.
Аврам Гојић Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Djordje je jedini pravi disident ovog rezima. može li mala argumentacija ovoga?
boshoku Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 žena piči, al nepromenjena, neku svoju priču četvrt veka, i kad je vidim danas kako preslišava ono jaje od čoveka, bebu popovića, dođe mi da je zagrlim fin lik
PasMater Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 može li mala argumentacija ovoga? Na primer, jedino NSPM argumentovano govori o predaji Kosova briselskim sporazumom, o tome da je SNS nakazan od svog osnivanja, otvoreno i argumentóvano zasto je AV stetan za drzavu... Tacno da to sve rade radikali, dss, telepromter i ostali, ali to je vise iz gole mrznje prema vlasti bez jakih argumenata ili ne dovoljno glasno.
yolo Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Djordje je jedini pravi disident ovog rezima. Cudi me sto nema nikog na libernoj strani, osim Radulovica. Valjda zato sto AV sprovodi politiku ldp-a. bravo.
PasMater Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Olju je kompromitovalo onoliko besmisleno razumevanje za tupavu politiku DS-a od 2008-2012. Ne znam zasto joj nije jasno da je smetnja tupavoj politici ovih naprednih tupana. Zelim joj da vodi emisiju zajedno sa Drag. J. V. na Pink Kids, jer je to politika za decu.
stoka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Oljina emisija u suštini jako deprimira jer preko 20 godina obrađuje iste teme, što znači da se nismo makli sa polazne tačke ...
Frank Pembleton Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 A jeste vi sigurni da ce emisije u nedelju biti?
Apdajk Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 A jeste vi sigurni da ce emisije u nedelju biti? Izvori bliski OB kažu da hoće. E, sad, možda ni ona ne zna sve.
PasMater Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Oljina emisija u suštini jako deprimira jer preko 20 godina obrađuje iste teme, što znači da se nismo makli sa polazne tačke ... Da, ukoliko se ona i njena emisija shvataju ozbiljno. Sto je nekad teško s obzirom na ponekad losu pripremu emisije i jos losija pitanja.
PasMater Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 A jes ti neki prosveceni botic? Nisam prosvecen. Imam jos mnogo da naucim... Ali dobro, tek sam poceo.
beatakeshi Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Izvori bliski OB kažu da hoće. E, sad, možda ni ona ne zna sve. Ne zna.
Recommended Posts