Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Alo,dokonjaci procitajte naslov topica   :fantom:

Posted

Ma samo neka si ti meni мислио.

ovo je 5x domišljatije od  onog srBski.

brao!

Posted

Alo,dokonjaci procitajte naslov topica   :fantom:

Realno, ovo i jeste tema. 

Forumski veterani se retko zavlače u tu vrstu diskusije, a trebalo bi, da se ovaj sveti forum ne bi udavio u logoreji i političkoj korektnosti.

Posted

ovo sa prelaskom na info je realno gasenje u rukavicama. pitanje je koliko ljudi van 3 najveca grada ima kablovsku i koliko od njih zna da postoji i prati b92info kanal a koliko njih ima taj kanal negde izmedju fishing&hunting i golf sport klub kanala. pa jos kada se doda to da bi alek verovatno u prvih mesec dva gostovao u teskoj reci svake dve nedelje jasno se vidi kuda se sa ovim islo i Olja bi morala da bude prilicno glupa da na to pristane.

Posted

ovo sa prelaskom na info je realno gasenje u rukavicama. pitanje je koliko ljudi van 3 najveca grada ima kablovsku i koliko od njih zna da postoji i prati b92info kanal a koliko njih ima taj kanal negde izmedju fishing&hunting i golf sport klub kanala. pa jos kada se doda to da bi alek verovatno u prvih mesec dva gostovao u teskoj reci svake dve nedelje jasno se vidi kuda se sa ovim islo i Olja bi morala da bude prilicno glupa da na to pristane.

Pa da. Ja imam info kanal, mislim da nisam ni tri puta u životu na njega prebacio.

Posted

nije bila besmislena ideja da se taj info kanal ozbiljno podigne ali je sada kasno za to, N1, al jazzira i ostalo. pored toga ovo je skroz ad hoc i realno nije produkt nikave posebne strategije vezano za taj kanal nego guranje emisije pod tepih.

bottom line je da olja ima dobar ugovor i grci ce pre ili kasnije platiti ozbiljan penal. 

Posted

jel ono rata polio vodom ilica na nekom razgovoru?

btw, zreli ljudi imaju neku politiku kojom mere stvari a tinejdzeri procenjuju kakav je ko drugar.

politika se meri levo-desno i ne iskljucuje pristojnost u ophodjenju i pokusaj da se razumeju oni s druge strane (makar pre slanja na re-edukaciju). kome pescanik nije dovoljno levo neka pise i salje cecama odnosno neka se bori.

mada meni se cini da za komuniste danas u srbiji ima vaznijih bojnih polja od pescanika i vremena.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted (edited)
To što prevodi vuku u levo je jer generalna situacija i izvori sami "vuku u levo".

Žižek i Badju su nezaobilazni za nekoga ko se bavi filozofijom i društvenom teorijom. Mi nemamo toliko sličnih portala (mada imamo NSPM i filozofija.info - pa i tamo imaš Žižeka), ali evo pogledaj strane - pa nisu svi koji prenose ovakve prevode "levi".

Treba koristiti i Peščanik i NSPM i RTS, ali se ne treba zanositi mišlju da je bilo šta od ovoga "levo" jer dopušta da se objave "leve" stvari kada su takve ideje već privukle neku pažnju. Ovo što Kim Filbi kaže je ko kad bi ja sad rekao - pa šta da radim sektaši ako vam SNS nije dovoljno levo pišite Vučiću.. To onda može da se kaže za bilo šta.

Inače, Turnbull, ne znam šta si mi ovo sad napisao…

Edited by FERNOUX H
Posted

I splitujte temu, očigledno da nam treba to

Posted

nije bila besmislena ideja da se taj info kanal ozbiljno podigne ali je sada kasno za to, N1, al jazzira i ostalo. pored toga ovo je skroz ad hoc i realno nije produkt nikave posebne strategije vezano za taj kanal nego guranje emisije pod tepih.

bottom line je da olja ima dobar ugovor i grci ce pre ili kasnije platiti ozbiljan penal. 

ma nije imala puno smisla ni tad, jednostavno troškovi su ogromni za tako nešto.

a ovo za grke se bojim da su oni vrlo svesni toga, ali je pritisak da se ukine toliki da će ih to manje koštati...

Posted

I splitujte temu, očigledno da nam treba to

Šta je "to" što nam treba?

Posted

Utisak izgleda ostaje do isteka ugovora...