Turnbull Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Uz to imaju neki dil sa Lagunom, tako da za svaku kupljenu knjigu u istoj dobiješ jedan primerak časopisa za dž. A zauzvrat, unutra gomila "prikaza" Laguninih knjiga, koji naravno nisu nikakvi prikazi, već prosto reklame.
Singer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 laguna im štampa časopis i kad kupiš knjigu oni ti ponude nedeljnik za dinar
gospa buba Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Nedeljnik će odgovore na Prustov upitnik predstaviti kao ekskluzivni intervju, ispovest čak, ako im tako odgovara. Ima i pokoji solidan tekst, ali se prvo moraš izboriti sa četničkim mrljavljenjem a la PUX, zbrzanim i često trivijalnim rantovima Mihaila Medenice i, dabome, posvemašnjom malogradjanskom memlom koju širi urednik Veljko Lalić, prvi glas potuljene Srbije. to. tuga Y hromozoma, kao takva. kad ne znaju shta ce vishe, onda im neka zorica podastre niz prevoda i obrada u stilu doktora-z. i opet ih, i tako muljave i nereshene, prochitam radije nego bilo shta drugo. ako nishta drugo, pismeni su, ponekad i to znachi. Uz to imaju neki dil sa Lagunom, tako da za svaku kupljenu knjigu u istoj dobiješ jedan primerak časopisa za dž. A zauzvrat, unutra gomila "prikaza" Laguninih knjiga, koji naravno nisu nikakvi prikazi, već prosto reklame. ponekad vrede svaki dinar, a ponekad ni taj jedan. mada i dalje ne mogu da skapiram kojoj bi se priklonili struji, poshto s vremena na vreme udare i poneki intervju sa nekim od pristojnijih ministara, koji bash nisu roshtiljdzije i pekari, pa malo povuche na u slavu a vuchica. ali cheshce kritikuju, a od toga chesto ne shtedeci teshke rechi... no za dinar se ne ustruchavam ^_^ Edited September 16, 2014 by gospa buba
Prospero Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Čuo sam trač da će za početak prebaciti UN na B92 info, kao kompomis između poslovnih interesa vlasnika i mirnog sna vlasti...
aram Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 pa ne mogu da prebace bez njenog pristanka, ona nece pristati nikad i to bi bilo to.
Milosh76 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mozda ode na "sestrinsku" tv prva, izmedju zvezda granda I narod pita ... sta je vas najjaci utisak? Ako ode sa B92, moze na RTS, PINK ili PRVU, nema mnogo izbora. Doduse moze I na neke novootvorene kablovske, tipa N1 koje jos nisu krenule sa radom. Mozda se tvnova povampiri...
eye of the beholder Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 laguna im štampa časopis i kad kupiš knjigu oni ti ponude nedeljnik za dinar Kada kupiš bilo šta u Laguni, dobiješ tu ponudu...
Turnbull Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 to. tuga Y hromozoma, kao takva. kad ne znaju shta ce vishe, onda im neka zorica podastre niz prevoda i obrada u stilu doktora-z. i opet ih, i tako muljave i nereshene, prochitam radije nego bilo shta drugo. ako nishta drugo, pismeni su, ponekad i to znachi. ponekad vrede svaki dinar, a ponekad ni taj jedan. mada i dalje ne mogu da skapiram kojoj bi se priklonili struji, poshto s vremena na vreme udare i poneki intervju sa nekim od pristojnijih ministara, koji bash nisu roshtiljdzije i pekari, pa malo povuche na u slavu a vuchica. ali cheshce kritikuju, a od toga chesto ne shtedeci teshke rechi... no za dinar se ne ustruchavam ^_^ Neverovatno, ti si već druga osoba koja mi dotičnu novinu opisuje tom rečju - p ismeno. Moram da priznam da nisam primetio nikakvu naročitu pismenost (mada, jedine druge novine koje čitam su Vreme, Politika i Danas, u kojima je pismenost uglavnom uobičajena pojava). A od Nedeljnika dobijam momentarni nagon za povraćanjem. Odlično si ga opisala onom tugom Y hromozoma - neki beogradski šmekerizam o kojem je Vasa svojevemeno najbolje pisao. Ostalo je skup likova sa našeg Dnevni tupan topika. I obavezno diskretno proturanje te neke normalne Srbija koja se ne stidi nacionalnog, a ipak je - moderna. Pa bljuc.
gospa buba Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Neverovatno, ti si već druga osoba koja mi dotičnu novinu opisuje tom rečju - p ismeno. Moram da priznam da nisam primetio nikakvu naročitu pismenost (mada, jedine druge novine koje čitam su Vreme, Politika i Danas, u kojima je pismenost uglavnom uobičajena pojava). A od Nedeljnika dobijam momentarni nagon za povraćanjem. Odlično si ga opisala onom tugom Y hromozoma - neki beogradski šmekerizam o kojem je Vasa svojevemeno najbolje pisao. Ostalo je skup likova sa našeg Dnevni tupan topika. I obavezno diskretno proturanje te neke normalne Srbija koja se ne stidi nacionalnog, a ipak je - moderna. Pa bljuc. ma pazi, uzasno se muchim ionako. sve shto se kod nas shtampa je uzasno desno za moj jadni ukus. onda nekako valjda lakshe isposhtujem neko jadno desno nego neko drugo desno. nije to ni normalna srbija, to je red kukanja red ne znam ni ja chega, ono shto je ostalo posle teshkih rechi i teshkih dela, sudbina propalih ideja... ali za dinar. pismeni su, jesu. vreme vishe ne bih kupila ni za dinar, nin nam se omakne ponekad, al nije za dinar ^_^ shta ima josh. i onda i u ninu prochitam najradije onog ludog jovanovica sa poslednje strane, on bar zna shta mu je mislim i za dinar znachi da me laguna odrala za dve iljade, fala gospodu pa se zavrshi dzordan, a martin ko zna kad ce <_< (a objektivno, ako i nadjesh neshto levlje, makar na netu, jebemtizivot, ti srpski ne govore (mislim, a da ne zvuchi kao dobri chovek ishtvan, samo na drugu modlu), a ja nemam vremena da uchim taj jezik. a ako nisu jasni meni, onda oni ni ne pretenduju da ikome budu jasni, osim sami sebi, a poruka se tako ne prenosi. ako je to uopshte ideja. a onda koj da ih i chitam ) edip. shanse da ti i ja ne urnishemo neki topik su minimalne :D Edited September 16, 2014 by gospa buba
gospa buba Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) ko zna protiv chega se on slaze uostalom, mogu da nas proteraju kad god hoce ^_^ Edited September 16, 2014 by gospa buba
Ajant23 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Arame, ti si pokrenuo off :) I Šekspiru je uloga Hamletovog oca bila najveća...
Turnbull Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ma pazi, uzasno se muchim ionako. sve shto se kod nas shtampa je uzasno desno za moj jadni ukus. onda nekako valjda lakshe isposhtujem neko jadno desno nego neko drugo desno. nije to ni normalna srbija, to je red kukanja red ne znam ni ja chega, ono shto je ostalo posle teshkih rechi i teshkih dela, sudbina propalih ideja... ali za dinar. pismeni su, jesu. vreme vishe ne bih kupila ni za dinar, nin nam se omakne ponekad, al nije za dinar ^_^ shta ima josh. i onda i u ninu prochitam najradije onog ludog jovanovica sa poslednje strane, on bar zna shta mu je mislim i za dinar znachi da me laguna odrala za dve iljade, fala gospodu pa se zavrshi dzordan, a martin ko zna kad ce <_< (a objektivno, ako i nadjesh neshto levlje, makar na netu, jebemtizivot, ti srpski ne govore (mislim, a da ne zvuchi kao dobri chovek ishtvan, samo na drugu modlu), a ja nemam vremena da uchim taj jezik. a ako nisu jasni meni, onda oni ni ne pretenduju da ikome budu jasni, osim sami sebi, a poruka se tako ne prenosi. ako je to uopshte ideja. a onda koj da ih i chitam ) edip. shanse da ti i ja ne urnishemo neki topik su minimalne :D Pa levlje je ipak Vreme, a ako računamo i net - Peščanik.
Recommended Posts