Кристофер Лумумбо Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 nema to veze sa ovim slucajem. ovde se radi o vrhunskom pilotu, a ne o pocetniku!
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gosti: Sonja Biserko, Ljiljana Smajlović i Slobodan Markovićveceras ce da smaraju sa onim izvestajem.
Milosh76 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 (edited) Gosti: Sonja Biserko, Ljiljana Smajlović i Slobodan Markovićveceras ce da smaraju sa onim izvestajem.Mislis razvaljuju Biserko koja je napravila najfasistickiji izvestaj jos od crnih lista novinara koje je JUL pravio krajem 90-ih. Taj izvestaj je veca sramota za Srbiju od same Sonje Biserko. Jadna zena, nema pojma sta cini od sebe i od svog (ne)ugleda u javnosti! Verovatno ce biti pateticna i jadna kao kod Bujosevica pre neki dan! Edited September 28, 2008 by Milosh76
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ma koga zabole za taj izvestaj? ima valjda vazinijih tema od nekog nebitnog izvestaja?
Milosh76 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ma koga zabole za taj izvestaj? ima valjda vazinijih tema od nekog nebitnog izvestaja?Slazem se, recimo kad ce zakrpiti rupe na Gazeli u srednjoj traci kad je vec ne popravljaju celu? Ili kad ce postaviti osvetljenje na Ibarskoj da ne bude vise toliko udesa... recimo, al Utisak vise zanimaju politicke teme, nego opste...
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Slazem se, recimo kad ce zakrpiti rupe na Gazeli u srednjoj traci kad je vec ne popravljaju celu? Ili kad ce postaviti osvetljenje na Ibarskoj da ne bude vise toliko udesa... recimo, al Utisak vise zanimaju politicke teme, nego opste...recimo, sporazum sa fiatom i zasto drzava ulaze 400 meeleeona evara, da li se to isplati... ne znam zbog cega je vazno sta pise sonja biserko? kakav je ona faktor i kakvu moc ima u nasoj zemlji? nikakav i nikakvu.
John Coltrane Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gosti: Sonja Biserko, Ljiljana Smajlović i Slobodan Markovićveceras ce da smaraju sa onim izvestajem.rog u rog...bice cupanja kose...
John Coltrane Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evo Ljilja menja imidz: nema cvika i pastelne boje :) ...
Sludge Factory Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jao, sto je gospa Ljulja uvredjenja!
Weenie Pooh Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Prebacim na Utisak kad me dosadni italijanski fudbal ubije u pojam, kad ovamo Oljaljilja brane vrle novinarke od Sonje Biserko... bolje da gledam Inter
Kudravi Gaucos Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ova betonirana Sonja BiSerko je verovatno jedino bice u Srbiji kraj koje Olja Beckovic deluje recito, a Ljiljana Smajlovic simpaticno.Ko je gej debeljko, deluje previse obrazovano i potkovano za Utisak Nedelje?
harper lee Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Svako ko mi od veceras izjednacavanje Sonje Biserko i Vojislava Seselja bude prebacivao kao relativizaciju srpskih zlocina, genocidne srpske politike i drugih stvarnih, izmisljenih i retorickih stvari moze elegantno i unapred da odjebe u troskocima. Njih dvoje, pored svih razlika, krasi jedna izuzetna bliskost - spadaju u red protagonista najrigidnijih, najzlonamernijih, najretrogradnijih i najopasnijih paraideoloskih tendencija u istoriji ljudske civilizacije. Potpuno me zaprepascuje da zivo ljudsko bice nije sramota da govori i radi onakve stvari.Dno dna.
John Coltrane Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Svako ko mi od veceras izjednacavanje Sonje Biserko i Vojislava Seselja bude prebacivao kao relativizaciju srpskih zlocina, genocidne srpske politike i drugih stvarnih, izmisljenih i retorickih stvari moze elegantno i unapred da odjebe u troskocima. Njih dvoje, pored svih razlika, krasi jedna izuzetna bliskost - spadaju u red protagonista najrigidnijih, najzlonamernijih, najretrogradnijih i najopasnijih paraideoloskih tendencija u istoriji ljudske civilizacije. Potpuno me zaprepascuje da zivo ljudsko bice nije sramota da govori i radi onakve stvari.Dno dna.ma, strana placenica...inace debeli u sredi je clan upravnog odbora "kad kazem novina milsim Politika" i ovde je da bi objasnio shto hoce da shutnu Ljiljanu Smajlovic...inace Olja cuti ko zalivena kad prica Smajlovicka, a kad Sonja Biserko zine eto uskocice, podpitanja, opaske, blablabla...
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 (edited) Ova betonirana Sonja BiSerko je verovatno jedino bice u Srbiji kraj koje Olja Beckovic deluje recito, a Ljiljana Smajlovic simpaticno.Ko je gej debeljko, deluje previse obrazovano i potkovano za Utisak Nedelje?istoricar slobodan markovic. redovno gostuje u pescaniku.edit gledao sam samo prvi deo i uzasno mi je zabavno kukanje ljiljane zato sto ds hoce da je smeni. Edited September 28, 2008 by kojot
John Coltrane Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 naravno, a nije se bunila kad je dSS postavljao i skidao nekog drugog...i ona prica o licemerstvu...predlog - Dejanovic: lepe cipele i cista kosa :) ...
Recommended Posts