June 29, 201410 yr Olja: "Neću više da razgovaram o tome..." Nakon što je svojevoljno pozvala Popovića da pričaju o tome. Jedan na jedan. Hajde nemoj da razgovaraš o bilo čemu.... ikada.... Edited June 29, 201410 yr by pacey defender
June 29, 201410 yr Beba je došao sa agendom da ovo ispriča. Nije njega Olja niti jednim pitanjem uzdrmala. pa okej. ispričao je. može biti ponosan.
June 29, 201410 yr Ajmo sad malo o policiji. Cirkam Zaječarsko, nemojte mi brojati gutljaje u ovoj igri :D Edited June 29, 201410 yr by pacey defender
June 29, 201410 yr ako se istraga za ubistvo pukanica zavrsava na ubicama, kako kaze beba, onda je i djindjica ubio legija, i kraj. nevidjeni spletkaros.
June 29, 201410 yr Braco, aj u pola recenice za nas sa jeftinim ulaznicama i palim sa marsa - sta se bre desava i zasto mi moramo da slusamo/gledamo ovo i zasto je ovo bitno? mene od ove priche boli mozak. ali ozbljno. tim pre shto ne razumem kakve to veze ima sa nama kako je doshlo do toga da vozachi, lozachi, batleri i bashtovani zorana djindjica kroje bilo kakve kape?