Yoda Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Jbg, Veran je već objasnio Olji da Beba prosto mora da ide kod nje i zato ovo deluje da je svako drugo pitanje nabacivanje na volej. Beba je tu da nam svima objasni.
pacey defender Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 I dalje ne vidim ko je ciljna publika ove emisije sem onih 14 čitalaca e-novina koji su već dovoljno pečeni Vučićevci. Ovo je neki bijedni pokušaj varijacije na temu "Vučić na Đinđićevom putu", trebali su PLukovića da zovnu da tercira, da bude zabavnije. Ciljna grupa su ljudi koji imaju pozitivno mišljenje o Đinđiću.
Takeshi Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 konacno jedan egomanijak koji moze da se takmici sa vucicem.
Sir Oliver Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) Odoh da pratim Zapadovo tvitanje o seksu jer on zna puno o. Možda pomene i "Zorana". Edited June 29, 2014 by Sir Oliver
James Marshall Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ja uopšte ne znam koga bi ove stvari mogle da zanimaju. +1 ovako bi prošao i Vojvoda. Beba se vratio u neku sasvim drugu državu u kojoj su egzistencijalni problemi postali još bitniji, i niko nema vremena za ove tlapnje "e ovako je bilo 2003". On i dalje zaglavljen u 2003, i priča tu priču, ovo je toliko passe da je komično.
pacey defender Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Odoh da pratim Zapadovo tvitanje o seksu jer on zna puno o. Možda pomene i "Zorana". Genije Zapad Todorovic @ZapadTodorovic · Jun 25 I'm am @ at chinesian restorant. Eateing pig in cute-acidic-angry sause...
Turnbull Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Genije Zapad Todorovic @ZapadTodorovic · Jun 25 I'm am @ at chinesian restorant. Eateing pig in cute-acidic-angry sause... :0.6:
akibono Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 ubi nas ova ekologija.... nisam ni ja znao.... c,c,c,c.... moraće da lobira u vladi na razne teme....
Turnbull Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Dr Kwisatz Haderach @Yzmaya 1m "Zvao me je da dodjem na sastanak" ok zasto "pa da dodjem" a sto? "jer me je zvao" a zasto vas je zvao? "pa da dodjem"
akibono Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 počelo bogami malo i znojenje..... ko Vučić onomad - nešto se buni i oko tema o kojima se priča, nije to sve očekivao pa se nije spremio...
James Marshall Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Evo ga money shot (AV je učinio što niko nije), move on, nothing to see here.
koksy Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 prijateljstvo sa Zoranom u ovom delu emisije više nije važno. otprilike vidimo i gde je Pusi kupio štos sa svojim "grešio sam".
Recommended Posts