Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Pa to je ono kad ti se učenici odmetnu i preteknu učitelja, pa ti onda kukaš "o tempora o mores"

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Beba je zbunjen što ga zovu Beba, kao i što ga svi kite titulom 'šef biroa za medije'..... to je sve passe i trivija....  :twak:

Ali slušaj ovaj konspirativni govor- niko ne razume šta se dešava, ni njihov zajednički prijatelj, koji je dobro obaveštentm...

Edited by Turnbull

došo preko prijatelja. poklopilo se.

ed. faking reklame. saspens.

Edited by koksy

Pa što ne gledaš?

ne gledam domaće TV od leta 2007. i sigurno neću počinjati zbog lakirane bubašvabe :) a pbp tražim više iz vica jer znam da ćete ionako preneti najsočnije delove.

Olja cita forum.

Ko je gost u Teškoj reči? 

NEMA :(

krenuo film "Kakav Deda Takav Unuk"...... možda je to neka skrivena poruka?

Javlja mi se bebino otkazivanje u zadnji čas.

Rekoh li ti da nema šanse da otkaže? :)

Opa :

"Vidim da se komentarise da je iznajmljen termin"

Pojesce je Beba k'o za veceru, Olja je gubila konce i sa manje namazanim gostima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali slušaj ovaj konpirativni govor- niko ne razume ta se dešava, ni njihov zajednički prijatelj, koji je dobro obaveštentm...

Iskren da ti budem, ja nikad nisam skapirao koji će on kurac u emisijama za široke narodne mase, kad mu je priča teška za decypher, on je ionako jači u ovim zakulisnim radnjama, njegova pojavljivanja najavljuju sranja ali to se uvijek skapira u hindsightu. Mislim, kao i Kaić mu posilni, nema on šta da ponudi klasičnom SNS (ili bilo kom drugom) biraču, puno mrsomuđenja i velikih riječi a malo materijala

Opa :

Cao Olja :mah:

Opa :

Nije prvi put da primecujem da cita forum.

Cao olja, divno izgledas veceras.

Nije prvi put da primecujem da cita forum.

Cao olja, divno izgledas veceras.

Ja unapred pohvaljujem izbor muzike.

Ma najbolje da je jedino na PPP konstatovano da je ovo iznajmljeni termin (što i jeste).