Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ugrica je i botove zajebala. Pripremili se za jedno a emisija isla u drugom pravcu

Emisija ide u pravcu u kojem je vuče najjači gost, a to je ovde bila Ljilja. Ništa joj se nema zameriti osim što je pure evil, ali to smo već znali, a morala je da zna i Olja.

Edited by Turnbull

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Prvi komentator je deo Live bot sistema. Ne smete da iznosite političke stavove, kandidujte se na izborima, zašto danas a ne pre godinu dana, itd.

Olja vidno besna što joj je hajdžekovana emisija, ali sad je kasno.

Jebote, zasto ne odustane od ovih ukljucenja ? Uvedes internet glasanje, dole idu zanimljivi komentari i gotova stvar.

ZAŠTOOOOO DANAAAAAAAAS!

ja se tebi divim kako mozes da gledas sve ove emisije konstantno i da ostanes pribran. prvom prilikom kad dodjem u nis moras da mi objasnis tehnike koje koristis.

Mi smo stvarno najebali ako sudimo po botovima.

ja se tebi divim kako mozes da gledas sve ove emisije konstantno i da ostanes pribran. prvom prilikom kad dodjem u nis moras da mi objasnis tehnike koje koristis.

http://www.youtube.com/watch?v=Rep0FUxfGTA

Jovo Bakic iznervirao Vuciceve botove. :lolol:

Kritikovao nam Aleka, kuku nama. Javite Djuri da blokira aerodrom.

Ma, za tu temu su se botovi i pripremili. Nisu ni ocekivali da ce emisija biti posvecena strancima koji nas pritiscu™

Olja vidno besna što joj je hajdžekovana emisija, ali sad je kasno.

Ако је, нек учи.

Ne pamtim da je ovako sopstvenu emisiju prosula iz ruku. Jbg, teško mi da poverujem da je slučajno.

Aha, razotkriven beli svet. Sve ovo Nemacka radi zbog TV Nova i trgovaca oruzjem.

edit: Ljilja krenula, ali Jovo ishendlovao. Alal mu vera.

Cekaj jel stvarno neko spomenuo opet TV Nova....

Joooovoooo bakiiiiicuuuuu

Emisija je shit zivi ali ce uci u anale kao prva emisija na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u kojoj je neko jasno i glasno rekao da smo taoci Vuciceve zelje da vlada apsolutisticki i da je njegov manjak kompetencije veliki problem. Vremenom ce ta njegova izjava sve vise dobijati na tezini kako Vucic bude sve vise ludeo.

Kudos za Jovu.

Bravo za Jovu, kao da je čekao sam kraj da zakuca.