Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Ugrica je i botove zajebala. Pripremili se za jedno a emisija isla u drugom pravcu Emisija ide u pravcu u kojem je vuče najjači gost, a to je ovde bila Ljilja. Ništa joj se nema zameriti osim što je pure evil, ali to smo već znali, a morala je da zna i Olja. Edited June 8, 2014 by Turnbull
Utvara Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Prvi komentator je deo Live bot sistema. Ne smete da iznosite političke stavove, kandidujte se na izborima, zašto danas a ne pre godinu dana, itd.
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Olja vidno besna što joj je hajdžekovana emisija, ali sad je kasno.
Verterdegete Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Jebote, zasto ne odustane od ovih ukljucenja ? Uvedes internet glasanje, dole idu zanimljivi komentari i gotova stvar.
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ZAŠTOOOOO DANAAAAAAAAS! ja se tebi divim kako mozes da gledas sve ove emisije konstantno i da ostanes pribran. prvom prilikom kad dodjem u nis moras da mi objasnis tehnike koje koristis.
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ja se tebi divim kako mozes da gledas sve ove emisije konstantno i da ostanes pribran. prvom prilikom kad dodjem u nis moras da mi objasnis tehnike koje koristis. http://www.youtube.com/watch?v=Rep0FUxfGTA
harper lee Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Jovo Bakic iznervirao Vuciceve botove. Kritikovao nam Aleka, kuku nama. Javite Djuri da blokira aerodrom.
ficfiric Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ma, za tu temu su se botovi i pripremili. Nisu ni ocekivali da ce emisija biti posvecena strancima koji nas pritiscu™
Dagmar Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Olja vidno besna što joj je hajdžekovana emisija, ali sad je kasno. Ако је, нек учи.
Yoda Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ne pamtim da je ovako sopstvenu emisiju prosula iz ruku. Jbg, teško mi da poverujem da je slučajno.
Frank Pembleton Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Aha, razotkriven beli svet. Sve ovo Nemacka radi zbog TV Nova i trgovaca oruzjem. edit: Ljilja krenula, ali Jovo ishendlovao. Alal mu vera. Cekaj jel stvarno neko spomenuo opet TV Nova....
harper lee Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Emisija je shit zivi ali ce uci u anale kao prva emisija na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u kojoj je neko jasno i glasno rekao da smo taoci Vuciceve zelje da vlada apsolutisticki i da je njegov manjak kompetencije veliki problem. Vremenom ce ta njegova izjava sve vise dobijati na tezini kako Vucic bude sve vise ludeo. Kudos za Jovu.
Recommended Posts