Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

ne gledam. čitam što pišete, odvratno je. ljiljana smajlović je 1 đubre koje jednostavno mora da dominira gde god se nađe. pri tom, pošto smo na suprotnim polovima, nepodnošljiva je za slušanje. onakva kakva je, sitna, nikakva, sa onim piskutravim glasićem, sa onim šiškicama, naprosto spada u pojave prema kojima ne možeš ni da pobesniš, da joj otkineš glavu, ispičkaraš, nayebeš se svega po spisku.... ništa. ostaje samo da se ždereš, da ti proradi čir. i, zbog toga, kada je negde na TV LJS, ja menjam kanal.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Da mi razotkrijemo interese stranih sila i sve će biti u redu. 

dobro, ponovo cu prestati da gledam tv, ovo je zaista nepodnosljivo.

naprosto spada u pojave prema kojima ne možeš ni da pobesniš, da joj otkineš glavu, ispičkaraš, nayebeš se svega po spisku.... ništa. ostaje samo da se ždereš, da ti proradi čir.

Bravo.

Vuk Jeremić!

Sta, sta, promasio sam?

Da mi razotkrijemo interese stranih sila i sve će biti u redu. 

Javlja mi se da London ponovo muti vodu, i napadi na ministra policije stižu odande.

Pa Ljiki nije mogla da pomene 1 vizionara Vuka koji nam je odavno govorio o tom stranom pritisku...

Edited by Turnbull

Ova zena ko audio terminal.

Vec gotovo ?

ZAŠTOOOOO DANAAAAAAAAS!

Ugrica je i botove zajebala. Pripremili se za jedno a emisija isla u drugom pravcu

A i prvo ukljucenje ko kod Andjusa-1 veliko slaganje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi iz Londona!

Kažem ja, London muti vodu. :0.6:

Ma, ovo niko sem Verana Matića nije mogao da obavije ™ maglom.