đorđe geprat Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ne gledam. čitam što pišete, odvratno je. ljiljana smajlović je 1 đubre koje jednostavno mora da dominira gde god se nađe. pri tom, pošto smo na suprotnim polovima, nepodnošljiva je za slušanje. onakva kakva je, sitna, nikakva, sa onim piskutravim glasićem, sa onim šiškicama, naprosto spada u pojave prema kojima ne možeš ni da pobesniš, da joj otkineš glavu, ispičkaraš, nayebeš se svega po spisku.... ništa. ostaje samo da se ždereš, da ti proradi čir. i, zbog toga, kada je negde na TV LJS, ja menjam kanal.
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Da mi razotkrijemo interese stranih sila i sve će biti u redu. dobro, ponovo cu prestati da gledam tv, ovo je zaista nepodnosljivo.
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Vuk Jeremić! http://www.youtube.com/watch?v=7_qBSQ19s7I
Fins fleet Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 naprosto spada u pojave prema kojima ne možeš ni da pobesniš, da joj otkineš glavu, ispičkaraš, nayebeš se svega po spisku.... ništa. ostaje samo da se ždereš, da ti proradi čir. Bravo.
Veletin Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Da mi razotkrijemo interese stranih sila i sve će biti u redu. Javlja mi se da London ponovo muti vodu, i napadi na ministra policije stižu odande.
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Pa Ljiki nije mogla da pomene 1 vizionara Vuka koji nam je odavno govorio o tom stranom pritisku... Edited June 8, 2014 by Turnbull
ficfiric Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ugrica je i botove zajebala. Pripremili se za jedno a emisija isla u drugom pravcu
John Coltrane Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 A i prvo ukljucenje ko kod Andjusa-1 veliko slaganje. Sent from my iPhone using Tapatalk
Yoda Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ma, ovo niko sem Verana Matića nije mogao da obavije maglom.
Recommended Posts