Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Tema emisije je sloboda medija, i gosti su pozvani u skladu sa tim. Glupo je da pozoves direktora OEBSa da istrazuje Micin doktorat. Odbij, Nešo.
Fins fleet Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Na B92 upravo: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=06&dd=08&nav_category=11&nav_id=858527 „Što se tiče cenzure, ja imam jedno široko shvatanje tog pojma. Cenzure ima, ima samocenzure, država strahovto utiče na medije. Tajkuni pritiskaju medije jer žele da se dopadnu državi i žele da se dopadnu vlastima“, navela je Smajlović. Kad je to rekla, promaklo mi je. Ili je pisac izostavio da je pricala o Britaniji. :D Edited June 8, 2014 by Fins fleet
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Rekla je, ali je posle dodala kako je u prošlom režimu bilo mnogo gore. A sad uključujemo bota!
Verterdegete Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Odbij, Nešo. Smiri se Simo. Popij casu mleka. Kazu da je dobro za zivce. Edited June 8, 2014 by Verterdegete
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 neverovatno o cemu oni pricaju. svidja mi se sto olja ne podnosi sns, svidja mi se sto je to toliko ocigledno, ali ona jednostavno uzasno vodi ovu emisiju. jebo ih oebs, o cemu se ove radi?!
ficfiric Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ovaj cirkus sa Smajlovickinim gostovanjem i trolovanjem moze samo da se objasni time da je i Olji "zvonio telefon".
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Pa evo, objasnio ti je Verterčić o 1 principijelnosti. OEBS bot je nepodnošljiv.
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ovaj cirkus sa Smajlovickinim gostovanjem i trolovanjem moze samo da se objasni time da je i Olji "zvonio telefon". To je i moj jak utisak (get it, utisak!), ali mislim da je ipak prosto do trapavosti.
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Izgleda pre kao grilovanje OEBS-a. (Protiv čega inače nemam ništa, ali valjda postoje neki prioriteti, majka mu stara). Jovo Bakić is a Milford man!
Fins fleet Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Aha, razotkriven beli svet. Sve ovo Nemacka radi zbog TV Nova i trgovaca oruzjem. edit: Ljilja krenula, ali Jovo ishendlovao. Alal mu vera. Edited June 8, 2014 by Fins fleet
Turnbull Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Bakić: "Tako je, Ljiljo!" Nemci nam šalju svoje trgovce oružjem, sve je jasno ovo je Nemačka zavera protiv Vučića.
pacey defender Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Da mi razotkrijemo interese stranih sila i sve će biti u redu.
Veletin Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) 'Bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob' Edited June 8, 2014 by Veletin
Recommended Posts