Hella Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 budimlic kaze da sjat pescanika JESTE pod napadom, vec pola sata kaži šta ćeš za muštuluk
InvisibleLight Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 (edited) Başbakan Vuçić kaži šta ćeš za muštuluk turk lokumu Edited June 1, 2014 by InvisibleLight
stoka Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Šta suptilni, Luković otvoreno rekao da treba zabraniti društvene mreže. Upravo to! Na navođenje neke informacije koja je kružila internetom, Pero reaguje u stilu da treba zabraniti društvene mreže ...
Turnbull Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Olja rastura u predlozima. Svaki predlog je sprdnja sa nekom Vučićevom budalaštinom. Svaka čast.
Prospero Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Olja: "Moj utisak je da ja sve vise vodim reklame a ne emisiju". by TT via Nokia
akibono Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Olja: "Moj utisak je da ja sve vise vodim reklame a ne emisiju". by TT via Nokia Kanda se povećao broj reklama na B92 pa i u Utisku poslednjih nekoliko meseci.... Možda se povećalo poverenje markentiških firmi u rukovodstvo
Frank Pembleton Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Jeste a ona gadljiva na reklamni biznis!Kakav licemer! Послато тетејцем
aram Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 sta lupate, bre? primedba joj je na mestu, ne sme se prekoraciti odredjen broj minuta. ako je navala, povecaj cenu sekunde i gotovo.
Haralampije Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 u pra životu bio novinar intervjua, jedan od autora vidimo se u čitulji. bio pristojan tip kad sam ga znao nikad on nije bio pristojan
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 (edited) … Edited June 1, 2014 by kud u maglu Simoviću
svashtabezneshto Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Ima onih koji znaju bolje, ali meni se čini da je tom primedbom o reklamama sugerisala da je pritiskaju rejtingom a samim tim i rentabilnošću.
Weenie Pooh Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Uglavnom gledao OB, bilo dosadno, tokom reklama na Pinku ukačio kako se Luković i Sarapa slažu da nisu novinari ti koji treba da istražuju validnost svojih izvora, nema se vremena... nego zašto narod, kad već toliko voli društvene mreže i ostala sranja, ne izgugla malo na proveri koliko je priča iz klasičnih medija tačna? Zato što su lenja stoka, jebiga... Maestralno
Recommended Posts