June 1, 201410 yr Šta gledati večeras? Utisak će sigurno biti zanimljiv, i sigurno će pomenuti Dr Slinu i njegov slučaj (što je super! odličan tajming za tekst, btw, cela Srbija će večeras da čuje za to pre nego što se vladina ekipa uopšte opasulji). Gosti su dobri i zaniljvi, biće Đorđe Pavićević, koji je super lik, i tako. S druge strane je - Teška reč, u kojoj će se pričati o, pa'j sad - medijima. To će sigurno da bude cirkus. Hoćemo svi da gledamo isto, ili da se razbijemo u dve grupe, pa izveštavamo?
June 1, 201410 yr Samo ako jedni navuku avatare inspirisane jednom emisijom a drugi drugom, da bismo se lakše u boju raspoznavali...
June 1, 201410 yr Odličan predlog! Evo ja sam već stavio Vučićevića. Edited June 1, 201410 yr by Turnbull
June 1, 201410 yr Šta gledati večeras? Utisak će sigurno biti zanimljiv, i sigurno će pomenuti Dr Slinu i njegov slučaj (što je super! odličan tajming za tekst, btw, cela Srbija će večeras da čuje za to pre nego što se vladina ekipa uopšte opasulji). Gosti su dobri i zaniljvi, biće Đorđe Pavićević, koji je super lik, i tako. S druge strane je - Teška reč, u kojoj će se pričati o, pa'j sad - medijima. To će sigurno da bude cirkus. Hoćemo svi da gledamo isto, ili da se razbijemo u dve grupe, pa izveštavamo? ko je gost kod govneta na pinku
June 1, 201410 yr Znam samo za Sarapu, ali sigurno nije samo on. uff, znaci neka alcohol united prica, primamljivo
June 1, 201410 yr a ko su ostalih 15? Nebojša Krstić - trudnica Nebojša Krstić - penzioner Nebojša Krstić - bivši savetnik Borisa Tadića Nebojša Krstić - bloger Nebojša Krstić - bivši član malopoznatog VIS "Idoli" Nebojša Krsić - običan građanin koji podržava Aleksandra Vučića, koji je za kratko vreme... itd.
June 1, 201410 yr Samo ako jedni navuku avatare inspirisane jednom emisijom a drugi drugom, da bismo se lakše u boju raspoznavali...RasPozNaVaćemo se po hrabrosti!Tako je, DEDA!