Turnbull Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Šta gledati večeras? Utisak će sigurno biti zanimljiv, i sigurno će pomenuti Dr Slinu i njegov slučaj (što je super! odličan tajming za tekst, btw, cela Srbija će večeras da čuje za to pre nego što se vladina ekipa uopšte opasulji). Gosti su dobri i zaniljvi, biće Đorđe Pavićević, koji je super lik, i tako. S druge strane je - Teška reč, u kojoj će se pričati o, pa'j sad - medijima. To će sigurno da bude cirkus. Hoćemo svi da gledamo isto, ili da se razbijemo u dve grupe, pa izveštavamo?
Weenie Pooh Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Samo ako jedni navuku avatare inspirisane jednom emisijom a drugi drugom, da bismo se lakše u boju raspoznavali...
Turnbull Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 (edited) Odličan predlog! Evo ja sam već stavio Vučićevića. Edited June 1, 2014 by Turnbull
Papovac Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Šta gledati večeras? Utisak će sigurno biti zanimljiv, i sigurno će pomenuti Dr Slinu i njegov slučaj (što je super! odličan tajming za tekst, btw, cela Srbija će večeras da čuje za to pre nego što se vladina ekipa uopšte opasulji). Gosti su dobri i zaniljvi, biće Đorđe Pavićević, koji je super lik, i tako. S druge strane je - Teška reč, u kojoj će se pričati o, pa'j sad - medijima. To će sigurno da bude cirkus. Hoćemo svi da gledamo isto, ili da se razbijemo u dve grupe, pa izveštavamo? ko je gost kod govneta na pinku
nenad Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Znam samo za Sarapu, ali sigurno nije samo on. a ko su ostalih 15?
Papovac Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Znam samo za Sarapu, ali sigurno nije samo on. uff, znaci neka alcohol united prica, primamljivo
Turnbull Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 a ko su ostalih 15? Nebojša Krstić - trudnica Nebojša Krstić - penzioner Nebojša Krstić - bivši savetnik Borisa Tadića Nebojša Krstić - bloger Nebojša Krstić - bivši član malopoznatog VIS "Idoli" Nebojša Krsić - običan građanin koji podržava Aleksandra Vučića, koji je za kratko vreme... itd.
Turnbull Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Šuška se da je Luković u Teškoj reči! To će biti ludilo!
Fins fleet Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Odličan predlog! Evo ja sam već stavio Vučićevića. Ja sam Velju Ilica.
Valk Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Samo ako jedni navuku avatare inspirisane jednom emisijom a drugi drugom, da bismo se lakše u boju raspoznavali...RasPozNaVaćemo se po hrabrosti!Tako je, DEDA!
Recommended Posts