Prospero Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 a kaće linkedin zajednica da dobije poziv iz ministarstva?
Frank Pembleton Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 u kabinetu naprednog ministra... reforme su u punom jeku http://peckopivo.com/2014/05/sastanak-kod-ministra-verbica/ Šta misli o vaučerizaciji? (LIBEK se nudi da pomogne) Šta misli o privatizaciji delova Univerziteta kroz PPP (npr. FON bude PPP između BG Univerziteta i MIT-a)? Opaaaa forum ulazi u institucije!
Turnbull Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Šta misli o vaučerizaciji? (LIBEK se nudi da pomogne) Ah-uh, pa kako sad ovo?
malkin Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 i mene je zainteresovalo. nisam znao da se u Srbiji vaučeri uopšte pominju kao opcija. i kako se to libek nudi da pomogne? i ko je bre autor :D
Turnbull Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Mladi hajeci u potrazi za svojim Pinočeom, Nemam pojma ko je autor, ali sudeći po about me sekciji njegovog bloga, Varagić za one sa jeftinijim ulaznicama.
nenad Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Mladi hajeci u potrazi za svojim Pinočeom, Nemam pojma ko je autor, ali sudeći po about me sekciji njegovog bloga, Varagić za one sa jeftinijim ulaznicama. koji deo lici na varagica?
Turnbull Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Opšti utisak. Možda se varam. Rekoh, ne znam ništa o čoveku osim ovoga što piše na blogu.
Eraserhead Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Mladi hajeci u potrazi za svojim Pinočeom, Nemam pojma ko je autor, ali sudeći po about me sekciji njegovog bloga, Varagić za one sa jeftinijim ulaznicama. Libekovci su mahom OK deca.
Eraserhead Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Za mene i tebe su "deca" jer su mahom studenti. Ti ih ne volis jer se ideoloski razilazite ali mislim da su ti to neistomisljenici vredni postovanja.
Recommended Posts