gospa buba Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 tako je. odslikava vrlo preciznu ideju da je dobro da svi koji moraju ustanu rano, a koji ne moraju, njima je isto super. u snu se raste, kome je potrebno -_-
ficfiric Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Meni je prva slika vrh. Stampao bih novcanice od deset hiljada dinara sa tom fotkom
svashtabezneshto Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Mora da se vidi narandzasti sat! Koliko je njemu dobro. Samo se na vreme prestoji u pravu traku i nema glava da ga boli. U profi školi je savladao prestrojavanje, ja nekako cenim njegovu želju da i ostale nauči tom umeću. Nesebičnost na delu.
harper lee Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Uh, omace mi se. Ko? Ja? Nemam pojma o cemu govorite. Nego, da se mi vratimo na temu.
pacey defender Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Kako sam prestao da brinem i zavoleo vođu. Neverovatno je to kako se jadno nameće i ugurava, da slučajno ne ostane izvan neke kombinacije.
Ariel Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 hahah na šta liči jebote, a duplo hahah za lekar čudoljub paralelu
Budja Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Petu gimnaziju treba spaliti! A Prvu? (Razredni i njegov djak)
bergasa19 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Nebrojeno kurtona je svoj smisao života i svoju biografiju napravilo na pripadnosti petoj jebenoj gimnaziji. Sekta takoreći.
Sir Oliver Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Kad je reč o The Krletu, The Šaperu i sl. setim se reči Milutina Petrovića ( nedavno u 24 minuta, kod Kesića ) parafraziraću: ko bi rekao da će ljudi koji su svirali i slušali r & r ovako razmišljati i delati. ( ok, ok, i Koštunica je fan The Residents-a, znam <_< )
Recommended Posts