May 12, 201410 yr tako je. odslikava vrlo preciznu ideju da je dobro da svi koji moraju ustanu rano, a koji ne moraju, njima je isto super. u snu se raste, kome je potrebno -_-
May 12, 201410 yr Meni je prva slika vrh. Stampao bih novcanice od deset hiljada dinara sa tom fotkom
May 12, 201410 yr Mora da se vidi narandzasti sat! Koliko je njemu dobro. Samo se na vreme prestoji u pravu traku i nema glava da ga boli. U profi školi je savladao prestrojavanje, ja nekako cenim njegovu želju da i ostale nauči tom umeću. Nesebičnost na delu.
May 12, 201410 yr Uh, omace mi se. Ko? Ja? Nemam pojma o cemu govorite. Nego, da se mi vratimo na temu.
May 12, 201410 yr Kako sam prestao da brinem i zavoleo vođu. Neverovatno je to kako se jadno nameće i ugurava, da slučajno ne ostane izvan neke kombinacije.
May 12, 201410 yr Nebrojeno kurtona je svoj smisao života i svoju biografiju napravilo na pripadnosti petoj jebenoj gimnaziji. Sekta takoreći.
May 13, 201410 yr Kad je reč o The Krletu, The Šaperu i sl. setim se reči Milutina Petrovića ( nedavno u 24 minuta, kod Kesića ) parafraziraću: ko bi rekao da će ljudi koji su svirali i slušali r & r ovako razmišljati i delati. ( ok, ok, i Koštunica je fan The Residents-a, znam <_< )