ficfiric Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Prvo nabavi nesto od ovoga pa onda gledaj Da imam onu gumenu kosku za pse, sad bih je izgrizao
Turnbull Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Konkretnije - biv. savetniku Ksrtiću se baš sviđa što je ministarka Mihajlović išla na gradilište, a u smislu tzv. zatezanja sistema. Zbog tih radnika ni onitm nisu mogli na vreme da završe autoput.
gospa buba Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Konkretnije - biv. savetniku Ksrtiću se baš sviđa što je ministarka Mihajlović išla na gradilište, a u smislu tzv. zatezanja sistema. Zbog tih radnika ni onitm nisu mogli na vreme da završe autoput. vec sam napustila poprishte. chitam i nishta ne razumem. samo ti nastavi :D
Dagmar Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Konkretnije - biv. savetniku Ksrtiću se baš sviđa što je ministarka Mihajlović išla na gradilište, a u smislu tzv. zatezanja sistema. Zbog tih radnika ni onitm nisu mogli na vreme da završe autoput. Ja ovo moram da gledam kad postave.
Lezilebovich Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 da li to zatezanje sistema postaje , tj. zvaničan novogovor ?
gospa buba Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 zashto on ovo radi? jel on ima negde platu? mislim, na nekom radnom mestu?
pacey defender Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Konkretnije - biv. savetniku Ksrtiću se baš sviđa što je ministarka Mihajlović išla na gradilište, a u smislu tzv. zatezanja sistema. Zbog tih radnika ni onitm nisu mogli na vreme da završe autoput. naravno, pomenuo je trivijaliju poput kašnjenja u plaćanju, da se to ispita, pa je iskusno skrenuo priču na zabušante izvođače radova.
nenad Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 zashto on ovo radi? jel on ima negde platu? mislim, na nekom radnom mestu? ko? krstic? ako za njega pitas, rece na pocetku da pise za neke novine kad oseti potrebu. a bavi se marketingom. izvinjavam se, nisam pomno pratio.
gospa buba Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 ko? krstic? ako za njega pitas, rece na pocetku da pise za neke novine kad oseti potrebu. a bavi se marketingom. izvinjavam se, nisam pomno pratio. za njega za njega. dobro je. nachi kolega se stara. pripalo mi tako neshto teshko da je takav 1 kapacitet ostao bez ljeba, pa da mora ovako javno da se producira
radisa Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ajde sa probaj da artikulišeš za mene, please :trep-trep:
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Ajde sa probaj da artikulišeš za mene, please :trep-trep: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! evo, dao sam sve od sebe. vaso, nemoj ovo da gledas!
Recommended Posts