April Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 dobro o kom Kovačeviću pričamo sada? Oliveru. Ne, Oliver je Nektarijević
đorđe geprat Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 nekom priliko ga je ćera ocrnila (kod mene) rekavši na TV da njen tata ne voli džez.
trustno1 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 U ovoj nikad dosadnijoj emisiji me je nerviralo i kada su rekli (mislim, sva trojica) kako su trenutni političari stoka koja u pozorište nikada ne ide. Moliću, šta da idu da gledaju u pozorište? Da ne treba možda da gledaju Višnjik u režiji Mijača, to najveće dno pozorišta. Kakvi političari, takvi i režiseri.
ficfiric Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Zasto ovog Andjelkovica tako cesto zovu u emisije. Nemam reci koliko mi je odvratan taj lik
Filipenko Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 (edited) Zasto ovog Andjelkovica tako cesto zovu u emisije. Nemam reci koliko mi je odvratan taj lik Stvarno, zašto li vodeća podvala od analitičara smišljena u glavnom propagandnom štabu SNSa obilazi B92 poput vikendice... Edited April 27, 2014 by Filipenko
Wilde Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Zasto ovog Andjelkovica tako cesto zovu u emisije. Nemam reci koliko mi je odvratan taj lik Eh, zašto...
InvisibleLight Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Evo ga sad u jutarnjem progr RTS, hvalospeva o ekspozeu Tu je negde po slinavosti s nesom slinom Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
April Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Meni se čini da ni on ne bi, ali mora kao partijski vojnik. Ali zato se OB više i ne trudi da sakrije gađenje.
Turnbull Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) Kakav faš ovaj Đurković, jbt. Na svaku razumnu stvar koju kaže o SNS-u i ovoj vladi, dođe po jedna bigotted budalaština - evo sad mu je glavni problem inkluzivno obrazovanje. Edited May 4, 2014 by Turnbull
halloween Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Vidi, ovaj Dušan Pavlović (sad tek obratih pažnju na njega, vidim internetski aktivan) kaže isto što i meni neverovatno smeta- promeniti svest. To im je na sednici Vlade boldovao Vučić, pa je zavladala eholalija. Treba naći neku skraćenicu za sočnu psovku svaki put kad počnu da mlate tom frazetinom.
beatakeshi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 promeniti svest. Možda puste LSD u slobodnu prodaju.
Recommended Posts