Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

pa jeste u mom ataru, al su tvoji™ bili unutra pa ih pitaj

nebilotizapoveđeno

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

To je to. Dok se utvrdi sta je cija nadleznost, mi cemo da ispusimo

Sportska Srbija se zatresla posle ovog saopštenja. Ništa više neće biti isto.

btw:  http://www.transparentnost.org.rs/

Treba fuzionisati blizance, svima će biti bolje...

On 7. 4. 2014. at 6:13, John Coltrane said:

Ovo je delovalo kao dva brata gde se jedan stariji zali da su mu mama i tata smanjili dzeparac na racun mladjeg brata, dok mladji brat ima nezajazljive apetite.

A pritom stariji brat već godinama ima sve petice, i dostojno predstavlja porodicu redovnim plasmanom na opštinsko takmičenje iz matematike književnosti -_-

i plaćaju poreze, skoro ko spc

On 7. 4. 2014. at 8:59, beatakeshi said:

Sportska Srbija se zatresla posle ovog saopštenja. Ništa više neće biti isto.

btw:  http://www.transparentnost.org.rs/

poznato je da je zakon o prtivatizaciji u sportu teško doneti, treba da prođe jedno 217 godina temeljnog razmatranja da bi imali radnu verziju prednacrta teksta zakona. i još jedno 56 godina za usvajanje i 100 godina za primenu.

šer u totalu 14. u isto vreme teška reč(kristijan) 31, ples sa zvezdama 20,3

aj to prevedi na srpski. vise je bolje?

ne

:(

kristijan, ples utisak

Ali kako rezonuje duskoTM: moji igraci ne primaju platu, drzava da daTM pare. Jbte.

On 7. 4. 2014. at 10:21, kud u maglu Simoviću said:

ne

:(

kristijan, ples utisak

pa to, 31 je bolje od 14. ovo je kao s izborima kad su svi mislili da sns ide ispod 40%, a srbija gleda pink.

Podsetimo da je diskutabilno da li su rezultati gledanosti tačni.

jedini su