bergasa19 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ne gledam emisije, ne čitam saopštenja, jer još uvek volim košarku.
kud u maglu Simoviću Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 :( znači da ne gledam, a taman sam se naoštrio
kud u maglu Simoviću Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) oću, sutra u 12, ako je tad repriza proglasiću moratorijum na izvodjenje radova, al vidim po utiscima ovde i na ostalim relevantrnim mestima da nisam mnogo pogrešio u oceni duela veljo , da saznaš šta je bilo za vreme reklama i da referišeš Edited April 6, 2014 by kud u maglu Simoviću
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 oću, sutra u 12, ako je tad repriza proglasiću moratorijum na izvodjenje radova, al vidim po utiscima ovde i na ostalim relevantrnim mestima da nisam mnogo pogrešio u oceni duela veljo , da saznaš šta je bilo za vreme reklama i da referišeš hocu i ja ovo na pm, please.
katamaran Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 U "VEČERNJIM NOVOSTIMA" OD PONEDELJKAŠta se događalo u zgradi TV B-92 pre, za vreme i posle emisije "Utisak nedelje", tokom gostovanja Vujoševića i Čovića
stoka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Zna Ćoki po blatu. Nego nisam gledao, šta je najjači utisak? Kada je Dulence zapretio Ćokiju fizičkom silom, da će da mu priđe kao Džaja što mu je prišao onomad ... Iako su mišljenja o emisiji i na ovom forumu podeljena, najjači utisak je da sve više ljudi kao nešto najnormalnije prihvata činjenicu da je na delu apsolutna samovolja jednog čoveka, koji uvodi burazera u svoj omiljeni klub da kontroliše upravu, slobodno raspolaže parama javnih preduzeća, zavrće slavinu nekom klubu ako mu se ne sviđa skandiranje njegovih navijača ... Srbija = Mala Putinija Edited April 7, 2014 by stoka
Muwan Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 U "VEČERNJIM NOVOSTIMA" OD PONEDELJKAŠta se događalo u zgradi TV B-92 pre, za vreme i posle emisije "Utisak nedelje", tokom gostovanja Vujoševića i Čovića Neko je beše na prethodnim stranama pitao kada će se onaj čemer više završiti?
dragance Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 najjači utisak je da sve više ljudi kao nešto najnormalnije prihvata činjenicu da je na delu apsolutna samovolja jednog čoveka, koji uvodi burazera u svoj omiljeni klub da kontroliše upravu, slobodno raspolaže parama javnih preduzeća, zavrće slavinu nekom klubu ako mu se ne sviđa skandiranje njegovih navijača ... Da, bas je to najjaci© utisak
Sestre Bronte Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 tokom onog čemera od emisije su samo isplivavali problemi za mene je najveći da država daje pare, potpuno me ne zanima kome daje više nova vlast se barem izborila sa nepotizmom, pa je brat gospodina vučića na poziciju u klubu došao uprkos tome što je brat, a ne zahvaljujući tome što je brat da sumiram sve sa 2 tuđa tvita: Marko Somborac @somboracmarko 10h znaci nije problem ko im kako daje NASE pare nego sto nisu dobili isto Marko Somborac @somboracmarko 9h 'nije on mogo da bira ciji ce brat biti!' alekov brat je zrtva!
John Coltrane Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Ovo je delovalo kao dva brata gde se jedan stariji zali da su mu mama i tata smanjili dzeparac na racun mladjeg brata, dok mladji brat ima nezajazljive apetite.
Frank Pembleton Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 oću, sutra u 12, ako je tad repriza proglasiću moratorijum na izvodjenje radova, al vidim po utiscima ovde i na ostalim relevantrnim mestima da nisam mnogo pogrešio u oceni duela veljo , da saznaš šta je bilo za vreme reklama i da referišeš Pazi to se dešavalo na tvojoj njivi ima dosta svedoka Ja čak nisam gledao niti ću. Послато са WЦ шоље усинг БВК
Recommended Posts