*edited by mod Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Covic je toliko pukao da je na kraju krenuo da puca i po Olji kao Miskovicevom coveku...
kralj Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Zna Ćoki po blatu. Nego nisam gledao, šta je najjači utisak?
kim_philby Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 pa to je sns prica danas. divlji resentimanski lumpeni & bofl-bonapartisti.
kim_philby Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Zna Ćoki po blatu. Nego nisam gledao, šta je najjači utisak? coki: kada je zoran otisao (eufemizam za atentat) mangulica: kako je to zoran otisao?
LeoWestermann Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Andrej Košarkaš i Alek koji deli državne pare kako mu se nadigne pobedilo definitivno.
hattori Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 drzava mora naci nacina da pomogne ova dva giganta, bilo kroz oporezivanje, bilo kroz dodatno zaduzuvanje, bilo kroz kresanje suvisnih budzetskih stavki (skolstvo, zdravstvo, fizicka kultura...)
John Coltrane Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Teska kanta od emisije na kraju, Basara vs. Vukadinovic je bilo 10 puta bolje. Covic ocajan obzirom kakva je to prevejana baraba a na samom kraju preterao skroz, Dusan tek na trenutke licio na sebe sa pres konferencija i kosarkaskog terena (milsim na urlanje i vredjanje), a Olja pogotovu jalova, vidi se da ju je pojela sama opsesija da ce biti najgledanija ikada.
Amos Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ali da ih ova ni u jednom trenutku ne upita da li su normalni i kroz koji prozor bacaju te milione pored kompletnog raspada drustva i nje koja bi trebala da predvodi kritiku cele stvari. Masovna hipnoza, neverica.
Weenie Pooh Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Šta hoćeš, mora da se predstavlja Srbija i Beograd u Evropi i svetu i brend i Đovak i EL F4 i rekordne posete i sve.
ToniAdams Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ali da ih ova ni u jednom trenutku ne upita da li su normalni i kroz koji prozor bacaju te milione pored kompletnog raspada drustva i nje koja bi trebala da predvodi kritiku cele stvari. Masovna hipnoza, neverica. ovo jebote. niko da pomene decu sto cekaju operacije, vakcine, bolnice, ljude sto rade bez plata i ostale picke materine. jos nisam odlucio dal da si izvadim jedno il oba oka sto sam sve ovo gledao.
MayDay Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pa ja mislim da je lepo da se ljudi bave sportom i profesionalno. A da bi od malih nogu bili motivisani treba da postoje uspešni lokalni klubovi. E sad, ovo što trenutno imamo treba da se reši privatizacijom što pre i da se napravi nekakva stimulacija za druge vidove podsticanja sporta, poput izgradnje infrastrukture, itd. I naravno, šira slika, treba da bude jača ekonomija, pa da potreba za reklamiranjem na sportskim manifestacijama bude veća.
hattori Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pa ja mislim da je lepo da se ljudi bave sportom i profesionalno. A da bi od malih nogu bili motivisani treba da postoje uspešni lokalni klubovi. E sad, ovo što trenutno imamo treba da se reši privatizacijom što pre i da se napravi nekakva stimulacija za druge vidove podsticanja sporta, poput izgradnje infrastrukture, itd.I naravno, šira slika, treba da bude jača ekonomija, pa da potreba za reklamiranjem na sportskim manifestacijama bude veća. zasto bi morali postojati uspesni lokalni klubovi da bi neko bio motivisan da se bavi sportom?
Papovac Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 nisam skapirao-cuo- na kraju, sto je coki prozivao olju zbog intervjua u vremenu?
Recommended Posts