Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

borko :D

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

borko :rolf:

Ja mislio ovde svi ujedinjeni u borbi protiv kriminalca, ali eto uvek ima neko specijalan™

Meni je svaki nas politicar isti kad prica o sportu. Vjerujem da bi Ruzic nastupao isto kao i Covic. Sa druge strane Dule je ljudska nula, a nije politicar. Bezobrazan je i zlonamjeran, hvata na patetiku, stao je na stranu navijaca kad su jebavali Brankicu S, stao je na vrata kad je Predrag Sasa Danilovic mlatio sudiju u Vrscu. I onda dodju forumski grobari i pisu - jadnicak ne treba da se bavi ovim poslom, bebica, haha kako mu je opstio sa Vesnom i sl.

Sjajno!

john, lupas. vujosevic moze da sanja cokijev moralni pad i finansijske malverzacije. sramota je sto taj covek drzi bilo kakvu funkciju bilo gde a narocito da po nalogu bivseg fudbalskog huligana preuredjuje sport u srbiji.

vujosevic mozda skida kajmak od prodaje igraca ali to je zanoktica na leproznom telu danasnje srbije.

Pa to je taj spin, kao onomad Velja i tolerisanje kraduckanja.

ja idem da setam mungosa

ja nemam ni kuceta, ni maceta, ni mungosa.

:(

borko :rolf:

Nisam uhvatila. Šta je bilo?

znači borko  :fantom:

ja nemam ni kuceta, ni maceta, ni mungosa.

:(

kupicemo ti kornjacu!

ma nista posebno, to je lik koji se svake nedelje javlja u kod tegeltije i onda se raspravljaju po 10 minuta.

To je valjda neki što debatuje sa Tegeltijom redovno

da li je moguće da postoji ovakva muzika jbt?

Jel Borko onaj sto prca Tegija? :)

Teacher

Da li postoji Leonard Cohen ?!?

Edited by ronin

i niko da postavi pitanje svih pitanja: zasto drzava uopste direktno ili indirektno finansira profesionalni sport?

NN gledalac: - Ja, normalno, navijam za Partizan

Olja: - Kako mislite normalno? To baš ne zvuči normalno...

:D