LeoWestermann Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ovo što je Andrej košarkaš i ne može da bira familiju je otprilike kao onaj nesrećnik što ga je Čović doveo na probu u FKCZ, Gašić čini mi se , sin nekog SNS kadra
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 pa zapravo smejemo se vise onom vicu o bratu. to jeste najsmesniji deo emisije ali meni je hajajt ipak ono o djindjicu, jedino sto je ovaj precutao.
teacher Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Recite mi da nije pevao ili pevušio nego odrecitovao. više je zbrzao
copkillah Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Recite mi da nije pevao ili pevušio nego odrecitovao. Nije otpevao, to ogorčeni Midlklas koristi ćokijevske metode, izgovorio je u fazonu "zar ti stvarno misliš da sam ja smislio ono Čović Vesna j se ko besna?"
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Recite mi da nije pevao ili pevušio nego odrecitovao. rekao je laz je da sam ja smislio pesmu "covic vesna j se ko besna", sto je naravno bedno. Edited April 6, 2014 by Кристофер Лумумбо
kim_philby Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 to jeste najsmesniji deo emisije ali meni je hajajt ipak ono o djindjicu, jedino sto je ovaj precutao. pa sta da kaze. osim nesto mafijaski. tipa: pitaj srdju kad ga sretnes.
John Coltrane Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 pa ne zna ni prosecan srpski domacin. ovde nikako to nije minus vujosevicu. Pa koji moj prica o porezu i mlatara papirima. U tome i jeste poenta sto se Vujosevic gleda samo kao trener KK Partizana a on je debelo u svim finansijskim malverzacijama, dok je Covic djubre pa djubre, po difoltu. I sto neko rece Vujosevic igra na sazaljenje eto on je taj koji se setio da pljuje vlast po svaku cenu, on je jadan mozda i buduca zrtva Vucica, sto nije pljuvao Dacica i Ruzica proslih godina?!
kim_philby Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) john, lupas. vujosevic moze da sanja cokijev moralni pad i finansijske malverzacije. sramota je sto taj covek drzi bilo kakvu funkciju bilo gde a narocito da po nalogu bivseg fudbalskog huligana preuredjuje sport u srbiji. vujosevic mozda skida kajmak od prodaje igraca ali to je zanoktica na leproznom telu danasnje srbije. Edited April 6, 2014 by kim_philby
ducca Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jedino da on danas moze da se diskredituje za bilo sta. Slazem se, ali mozda ima nekih kojima je bilo nejasno zasto je to tako.
kim_philby Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 idem da setam pse. osetio sam se ispizdelo. ne prija mi ovo.
LeoWestermann Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Počeli SNS botovi da s e javljaju Edited April 6, 2014 by LeoWestermann
Recommended Posts