đorđe geprat Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Niko da primeti kako jeTeofil lepo objasnio da Vreoci nisu grad Beogrаd? Moj čovek.
Jerry Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 (edited) Teofil je time lepo objasnio situaciju i u Novom Sadu i u Beogradu.Za BG je to još drastičnije jer je opština čak do Mladenovca uključijući i to mesto.A to je 50 km južno.Stvarno je neophodna i teritorijalna reorganizacije države , a samim time i način vladanja i upravljanja.A što se tiče onog vrskavog Vukadinovića , o njemu ne treba trošiti ni reči.Posebno što je nahvalio dosadašnju vlastu u NS-u. Edited June 16, 2008 by Jerry
Musharaf Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jak utisak, teofil odličan. negde oko 1:05 počinje 'nepravda šou'. đorđije objašnjava da je legitimno nazivati kabinet tadića 'izdajnicima' u kolumni jer je to 'legitimna politička borba'.borac, dakle...
misko maric Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Zaista neobično gledljiv Utisak. Gosti korektni, a opet priča prilično zanimljiva. Krstić jeste demagog, ali ne može se reći da nema nastup, a i da nije korektan. Dapače. Crni Đorđije toliko nesrećan, i to ne krije, da mi je na momente bio simpatičan. Teofil caruje, mora se priznati. Povremeno ubacuje takve tragove običnog zdravog razuma da se ni Čanak ne bi postideo.
Gonzo Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 (edited) jel bio neki frik koji je umesto tenisa i odbojke gledao utisak da opriča ili moramo čekat reprizu sutra.ekipa je jaka - gangreja, vidojković, antić, možda je bilo i psovanja majke. Edited July 6, 2008 by Maistor
Lezilebovich Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja tek sada prebacio i video ekipicu... verujem da je , bar zbog licnog marketinga, VIdojkovic napravio show ...Gangreja čita Alana Forda...
hattori Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja tek sada prebacio i video ekipicu... verujem da je , bar zbog licnog marketinga, VIdojkovic napravio show ...Gangreja čita Alana Forda...cuj 'cita'...<_<
Mp40 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jel bio neki frik koji je umesto tenisa i odbojke gledao utisak da opriča ili moramo čekat reprizu sutra.ekipa je jaka - gangreja, vidojković, antić, možda je bilo i psovanja majke.Naravno da nisam gledao tenis i odbojku. A i Otisak sam pratio sa po kur... paznje...Sokantni Marko je sada mudar i lepo se uklapa u DS stvarnost. Miri se i razume. Malo je bio lud, kaze... mladost ludost... ne moze se ziveti od politicke netrpeljivosti, svi smo mi ljudi...
Quizmaster Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sokantni Marko je sada mudar i lepo se uklapa u DS stvarnost. Miri se i razume. Malo je bio lud, kaze... mladost ludost... ne moze se ziveti od politicke netrpeljivosti, svi smo mi ljudi...Pa da, sazreo je kao Boban šestić
Gonzo Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Naravno da nisam gledao tenis i odbojku. A i Otisak sam pratio sa po kur... paznje...Sokantni Marko je sada mudar i lepo se uklapa u DS stvarnost. Miri se i razume. Malo je bio lud, kaze... mladost ludost... ne moze se ziveti od politicke netrpeljivosti, svi smo mi ljudi...da, uhvatio sam završnu reč. mirnoća reči, azainteresovanost, nije glasao, čeka bolja vremena kad će političari živeti od plate a centar beograda biti sveže okrečen. prikladna košulja i frizura, ni traga od vatrenog peščanikovca koji je hteo da ide da se fizički razračunava s ćetnicima u aranđelovcu. MPej ti si nam jedina nada, jebeš mi sve.
Кристофер Лумумбо Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 da, uhvatio sam završnu reč. mirnoća reči, azainteresovanost, nije glasao, čeka bolja vremena kad će političari živeti od plate a centar beograda biti sveže okrečen. prikladna košulja i frizura, ni traga od vatrenog peščanikovca koji je hteo da ide da se fizički razračunava s ćetnicima u aranđelovcu. MPej ti si nam jedina nada, jebeš mi sve.poeslednji mohikanac. napusticu zemlju onog dana kada MPej udje u zen fazu. to ce znaciti da smo u totalnom qrcu.drug, koji nije gledao tenis "zato sto je to sport za devojcice", mi kaze da je marko celo vece bio takav.
Mp40 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ...prikladna košuljaNemoj tako! Kosulja je jedina nosila duh pobune. Suicidal Tendencies kosulja!MPej ti si nam jedina nada, jebeš mi sve.Obecavam da cu zauvek sanjati o bombama, barikadama, neredima i da cu nesmanjenim intenzitetom mrzeti gadove. Makar to radio iz privatnog avijona!
melankolic Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Znaci ostavljas privatne aviJone ako se ukaze prilika za neredima, barikadama...?
Mp40 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Naravno. Mada, mozda je bolje da budem Partizanska Eskadrila?
Recommended Posts