Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Covic ubacio u drugu.

Posted (edited)

Taman Čović krene da poentira oko finansija i sve prospe pričom kako primitivac nagovara navijače da skandiraju Vucicu i njegovoj porodici.

Edited by Yoda
Posted

vujošević možda ima fizičkih problema ali ovaj je lud. ču,vujošević spevao pesme za vučića.

Posted

Zvezda sa telekomom ZARADILA 21 milion eura.

Nas i Rusa...

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

kreativno racunovodstvo.

Posted

Ppoveo Čović

posle ovoga sa pesmama koje smišlja vujošević, teško...

Posted

jbt koliko brojeva su pomenuli i izmešali to ne može bog otac da povata. sve neki meseci, periodi, godine, stotine, milioni, banke, sponzori, sve ko da su neke strane reči, ništa ne razumem.

+1

Posted

Ali sto Olja vodi emisiju. Pusti jednog da sere 5 minuta, pa onda pokusava da ga prekine da bi ovaj drugi mogao da sere 5 minuta, pa onda ukrug. Mogli su i dete od 10 godina da stave tamo da vodi emisiju. Stvarno ne znam sta ce joj ovo u zivotu.

Posted

A predsednik SportskogDrustva ne zna koliko dugo nisu placali porez, a dosao "spreman" za emisiju :rolf:

Posted

ne znam u čemu Ćoki poentira, izbacuje neke random cifre i periode kao pokvareni automat....na kraju krajeva poznato je da mafija ima najurednije knjigovodstvo

Posted

Taman Čović krene da poentira oko finansija i sve prospe pričom kako primitivac nagovara navijače da skandiranje Vucicu i njegovoj porodici.

mislim da gresis. nije ovo tip emisije gde se iznose te brojke. a na kraju krajeva ljudi ovde vise ne veruju bilo kome ko ih zasipa brojevima ovde osim ako na kraju ne krikne: kradja.

Posted

nisam. preporucujes?

Obavezno. 3 sezone politike i televizije. Vrhunska stvar.
Posted

A predsednik SportskogDrustva ne zna koliko dugo nisu placali porez, a dosao "spreman" za emisiju :rolf:

pa ne zna ni prosecan srpski domacin. ovde nikako to nije minus vujosevicu.

Posted

Obavezno. 3 sezone politike i televizije. Vrhunska stvar.

deal.

Posted

jbt koliko brojeva su pomenuli i izmešali to ne može bog otac da povata. sve neki meseci, periodi, godine, stotine, milioni, banke, sponzori, sve ko da su neke strane reči, ništa ne razumem.

obojicu ih zatvoriti zbog finansijskih malverzacija, što je sigurno sigurno...

Posted

Papirometrija sada. Moje excel tabele protiv tvojih clanaka i obrnuto.