Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Covic ubacio u drugu.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Taman Čović krene da poentira oko finansija i sve prospe pričom kako primitivac nagovara navijače da skandiraju Vucicu i njegovoj porodici.

Edited by Yoda

vujošević možda ima fizičkih problema ali ovaj je lud. ču,vujošević spevao pesme za vučića.

Zvezda sa telekomom ZARADILA 21 milion eura.

Nas i Rusa...

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

kreativno racunovodstvo.

Ppoveo Čović

posle ovoga sa pesmama koje smišlja vujošević, teško...

jbt koliko brojeva su pomenuli i izmešali to ne može bog otac da povata. sve neki meseci, periodi, godine, stotine, milioni, banke, sponzori, sve ko da su neke strane reči, ništa ne razumem.

+1

Ali sto Olja vodi emisiju. Pusti jednog da sere 5 minuta, pa onda pokusava da ga prekine da bi ovaj drugi mogao da sere 5 minuta, pa onda ukrug. Mogli su i dete od 10 godina da stave tamo da vodi emisiju. Stvarno ne znam sta ce joj ovo u zivotu.

A predsednik SportskogDrustva ne zna koliko dugo nisu placali porez, a dosao "spreman" za emisiju :rolf:

ne znam u čemu Ćoki poentira, izbacuje neke random cifre i periode kao pokvareni automat....na kraju krajeva poznato je da mafija ima najurednije knjigovodstvo

Taman Čović krene da poentira oko finansija i sve prospe pričom kako primitivac nagovara navijače da skandiranje Vucicu i njegovoj porodici.

mislim da gresis. nije ovo tip emisije gde se iznose te brojke. a na kraju krajeva ljudi ovde vise ne veruju bilo kome ko ih zasipa brojevima ovde osim ako na kraju ne krikne: kradja.

nisam. preporucujes?

Obavezno. 3 sezone politike i televizije. Vrhunska stvar.

A predsednik SportskogDrustva ne zna koliko dugo nisu placali porez, a dosao "spreman" za emisiju :rolf:

pa ne zna ni prosecan srpski domacin. ovde nikako to nije minus vujosevicu.

Obavezno. 3 sezone politike i televizije. Vrhunska stvar.

deal.

jbt koliko brojeva su pomenuli i izmešali to ne može bog otac da povata. sve neki meseci, periodi, godine, stotine, milioni, banke, sponzori, sve ko da su neke strane reči, ništa ne razumem.

obojicu ih zatvoriti zbog finansijskih malverzacija, što je sigurno sigurno...

Papirometrija sada. Moje excel tabele protiv tvojih clanaka i obrnuto.