Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ne znam kako će ovo večeras da se završi, ali finale naše lige bolje da se ne igra. Nahuškaće ovi masu, plašim se da se žešće sranje ne desi.

A oni bolje da se pobiju pa da idu kući, samo se nadam da će to da urade dok traju reklame.

+1

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Oteglo se ovo zagrevanje, kad će štipanje i  jebanjemrtvemajke pa guranje stomakom?  ništa još nismo videli

Edited by levi

Olja pomiritelj :fantom:

Kakav promašaj od emisije, sunce ti.

za olju nije, ovo joj je najgledanije emisija ikada.

Oteglo se ovo zagrevanje, kad će prvo štipanje i  jebanjemrtvemajke pa guranje stomakom?  ništa još nismo videli

biće!

nije silazilo sa naslovnih strana kad se desilo. čudi me da ti je promaklo.

Ovih sto je Dusan™ doneo?!

Ajte molim vas, sta je sve bilo u novinama u Srbiji :fantom:

Meni bilo super: Budi pristojan! Ne po formi, nego po suštini!

za olju nije, ovo joj je najgledanije emisija ikada.

Pa ako joj je Jon Stewart idol, onda je sigurno srecna.

zvanična™ dokumentacija = neka random tabela u excelu

kojote, seti sta sam ti rekao za papire na televiziji. ako ti nije jasno pitaj praslina.

sramota je napadati vladu :D

kojote, seti sta sam ti rekao za papire na televiziji. ako ti nije jasno pitaj praslina.

Da li si gledao Borgen?

jbt koliko brojeva su pomenuli i izmešali to ne može bog otac da povata. sve neki meseci, periodi, godine, stotine, milioni, banke, sponzori, sve ko da su neke strane reči, ništa ne razumem.

Ppoveo Čović

Zvezda sa telekomom ZARADILA 21 milion eura.

Nas i Rusa...

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Da li si gledao Borgen?

nisam. preporucujes?