April 6, 201411 yr Ne znam kako će ovo večeras da se završi, ali finale naše lige bolje da se ne igra. Nahuškaće ovi masu, plašim se da se žešće sranje ne desi. A oni bolje da se pobiju pa da idu kući, samo se nadam da će to da urade dok traju reklame. +1
April 6, 201411 yr Oteglo se ovo zagrevanje, kad će štipanje i jebanjemrtvemajke pa guranje stomakom? ništa još nismo videli Edited April 6, 201411 yr by levi
April 6, 201411 yr Olja pomiritelj Kakav promašaj od emisije, sunce ti. za olju nije, ovo joj je najgledanije emisija ikada.
April 6, 201411 yr Oteglo se ovo zagrevanje, kad će prvo štipanje i jebanjemrtvemajke pa guranje stomakom? ništa još nismo videli biće!
April 6, 201411 yr nije silazilo sa naslovnih strana kad se desilo. čudi me da ti je promaklo. Ovih sto je Dusan doneo?! Ajte molim vas, sta je sve bilo u novinama u Srbiji
April 6, 201411 yr za olju nije, ovo joj je najgledanije emisija ikada. Pa ako joj je Jon Stewart idol, onda je sigurno srecna.
April 6, 201411 yr kojote, seti sta sam ti rekao za papire na televiziji. ako ti nije jasno pitaj praslina.
April 6, 201411 yr kojote, seti sta sam ti rekao za papire na televiziji. ako ti nije jasno pitaj praslina.Da li si gledao Borgen?
April 6, 201411 yr jbt koliko brojeva su pomenuli i izmešali to ne može bog otac da povata. sve neki meseci, periodi, godine, stotine, milioni, banke, sponzori, sve ko da su neke strane reči, ništa ne razumem.
April 6, 201411 yr Zvezda sa telekomom ZARADILA 21 milion eura. Nas i Rusa... Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2