stoka Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pauze za reklame su najrizičnije, tada su najveće šanse da dođe do šaketanja u studiju ...
LeoWestermann Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Poluvreme 2-0 za Vujoševića, najopasniji rezultat...
Ted Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 @Teacher i Ted A vi to videli svojim ocima? nije silazilo sa naslovnih strana kad se desilo. čudi me da ti je promaklo.
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Smem da se kladim da je tamo najzanimljivije za vreme reklama. ajde neka drugari koji poznaju ljude sa b92 ispricaju sta se desavalo za vreme reklama, moze na pm.
Yoda Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Dule je izgoreo, ova emisija je samo lakmus za očajno stanje u kojem je. Čović iznenađujuće loš, nikad gori verovatno.
nbg4ever Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem...
radar Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ne znam kako će ovo večeras da se završi, ali finale naše lige bolje da se ne igra. Nahuškaće ovi masu, plašim se da se žešće sranje ne desi. A oni bolje da se pobiju pa da idu kući, samo se nadam da će to da urade dok traju reklame.
MocaVukotic Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ja stvarno ne vidim ko ovde može bilo šta da dobije osim brukanja u javnosti.
Ted Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 nadam se da se Olja pripremila za reklamni blok i pozvala hitnu pomoć da bude u pripravnosti
katamaran Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem... Mislim da nije ogranicen na Srbiju. Ima i b92 neki strim na svom sajtu.
frit Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 "Komercijalna banda ..." ... ********************%$#%$@& i $%%%%%%%&&&&&^%**************
LeoWestermann Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Olja pomiritelj Kakav promašaj od emisije, sunce ti.
stoka Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem... biće na sajtu B92 još koliko sutra ujutru, a hajlajtovi još večeras na Jutjubu ...
Timmi Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ja stvarno ne vidim ko ovde može bilo šta da dobije osim brukanja u javnosti. +1
Recommended Posts