April 6, 201411 yr Pauze za reklame su najrizičnije, tada su najveće šanse da dođe do šaketanja u studiju ...
April 6, 201411 yr @Teacher i Ted A vi to videli svojim ocima? nije silazilo sa naslovnih strana kad se desilo. čudi me da ti je promaklo.
April 6, 201411 yr Smem da se kladim da je tamo najzanimljivije za vreme reklama. ajde neka drugari koji poznaju ljude sa b92 ispricaju sta se desavalo za vreme reklama, moze na pm.
April 6, 201411 yr Dule je izgoreo, ova emisija je samo lakmus za očajno stanje u kojem je. Čović iznenađujuće loš, nikad gori verovatno.
April 6, 201411 yr Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem...
April 6, 201411 yr Ne znam kako će ovo večeras da se završi, ali finale naše lige bolje da se ne igra. Nahuškaće ovi masu, plašim se da se žešće sranje ne desi. A oni bolje da se pobiju pa da idu kući, samo se nadam da će to da urade dok traju reklame.
April 6, 201411 yr nadam se da se Olja pripremila za reklamni blok i pozvala hitnu pomoć da bude u pripravnosti
April 6, 201411 yr Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem... Mislim da nije ogranicen na Srbiju. Ima i b92 neki strim na svom sajtu.
April 6, 201411 yr "Komercijalna banda ..." ... ********************%$#%$@& i $%%%%%%%&&&&&^%**************
April 6, 201411 yr Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem... biće na sajtu B92 još koliko sutra ujutru, a hajlajtovi još večeras na Jutjubu ...