Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Pauze za reklame su najrizičnije, tada su najveće šanse da dođe do šaketanja u studiju ...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Poluvreme 2-0 za Vujoševića, najopasniji rezultat...

Kako ide sa izlaganjem činjenica?

@Teacher i Ted

A vi to videli svojim ocima?

nije silazilo sa naslovnih strana kad se desilo. čudi me da ti je promaklo.

Smem da se kladim da je tamo najzanimljivije za vreme reklama.

ajde neka drugari koji poznaju ljude sa b92 ispricaju sta se desavalo za vreme reklama, moze na pm.

Dule je izgoreo, ova emisija je samo lakmus za očajno stanje u kojem je. Čović iznenađujuće loš, nikad gori verovatno.

Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem...

Ne znam kako će ovo večeras da se završi, ali finale naše lige bolje da se ne igra. Nahuškaće ovi masu, plašim se da se žešće sranje ne desi.

A oni bolje da se pobiju pa da idu kući, samo se nadam da će to da urade dok traju reklame.

ja stvarno ne vidim ko ovde može bilo šta da dobije osim brukanja u javnosti.

nadam se da se Olja pripremila za reklamni blok i pozvala hitnu pomoć da bude u pripravnosti

Jel ima neki strim jbte, onaj Vektor se vidi samo u Srbiji (valjda). Moram u inostranstvo da saljem...

Mislim da nije ogranicen na Srbiju. Ima i b92 neki strim na svom sajtu.

"Komercijalna banda ..."

...

********************%$#%$@&

i

$%%%%%%%&&&&&^%**************

Olja pomiritelj :fantom:

Kakav promašaj od emisije, sunce ti.

biće na sajtu B92 još koliko sutra ujutru, a hajlajtovi još večeras na Jutjubu ...

ja stvarno ne vidim ko ovde može bilo šta da dobije osim brukanja u javnosti.

+1