April 6, 201411 yr zao mi je duleta. ne zasluzuje da se ovim bavi i da je neka normalna situacija i on bi bio daleko normalniji covek. ovo je tesna koza. i meni. uzasno mi ga je zao :(
April 6, 201411 yr da vam kazem... cuti bre, moralni gmizavac ... ne zelim sa vama da razgovaram... baraba... Edited April 6, 201411 yr by Takeshi
April 6, 201411 yr da vam kazem... cuti bre, moralni patuljak... ne zelim sa vama da razgovaram... baraba... moralni gmizavac™
April 6, 201411 yr Upalio, slusao 2 minuta i ugasio. A ovaj drugi nije stigao ni da uzme rec, majko mila. Probacu ponovo za 5 minuta, ko zna, mozda bude normalnije price.
April 6, 201411 yr i meni. uzasno mi ga je zao :( pa da. zapravo je uzasno koliko je nemocan. covic ne moze da mu parira u emisiji ili podacima ali to nije bitno. srbiju vodi fudbalski huligan koji je rukopolozio cokija da mu i sliku sporta u zemlji kreira prema zelji.
April 6, 201411 yr Upalio, slusao 2 minuta i ugasio. A ovaj drugi nije stigao ni da uzme rec, majko mila. Probacu ponovo za 5 minuta, ko zna, mozda bude normalnije price. sigurno, obojica su vrlo normalni