DarkAttraktor Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 zao mi je duleta. ne zasluzuje da se ovim bavi i da je neka normalna situacija i on bi bio daleko normalniji covek. ovo je tesna koza. i meni. uzasno mi ga je zao :(
Takeshi Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) da vam kazem... cuti bre, moralni gmizavac ... ne zelim sa vama da razgovaram... baraba... Edited April 6, 2014 by Takeshi
teacher Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 da vam kazem... cuti bre, moralni patuljak... ne zelim sa vama da razgovaram... baraba... moralni gmizavac™
Fins fleet Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Upalio, slusao 2 minuta i ugasio. A ovaj drugi nije stigao ni da uzme rec, majko mila. Probacu ponovo za 5 minuta, ko zna, mozda bude normalnije price.
kim_philby Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 i meni. uzasno mi ga je zao :( pa da. zapravo je uzasno koliko je nemocan. covic ne moze da mu parira u emisiji ili podacima ali to nije bitno. srbiju vodi fudbalski huligan koji je rukopolozio cokija da mu i sliku sporta u zemlji kreira prema zelji.
teacher Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 @Teacher i Ted A vi to videli svojim ocima? ti me zajebavaš?
katamaran Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Smem da se kladim da je tamo najzanimljivije za vreme reklama.
teacher Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Upalio, slusao 2 minuta i ugasio. A ovaj drugi nije stigao ni da uzme rec, majko mila. Probacu ponovo za 5 minuta, ko zna, mozda bude normalnije price. sigurno, obojica su vrlo normalni
Recommended Posts