Sludge Factory Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Oni su, u stvari, kao Tom i Dzeri, ne mogu jedan bez drugoga.
theanswer Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Nisam ja rekao da ćemo se hvatati za gušu nego za vrat
Timmi Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) olja mislio sam da ce mi na drugi nacin biti neprijatno. Edited April 6, 2014 by Timmi
Ted Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ćoki je baš nadrkan....možda je izvisio za funkcije u "Bajernu"
DarkAttraktor Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Naravno, kao i mnogi drugi ljudi, jedino nervira sto su ljudi time fascinirani zato sto je covek iz sporta. Nervira i njega, to stalno pominje. ne sporta an zeneral nego srpskog sporta.
ducca Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Olja smara, dobro vece pa dobro vece, infantilno za sada...
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 inace, nikada vujosevic i covic ne mogu da idu u istoj recinici. covic je istinsko zlo, to mu se i u pogledu vidi, ne moze da sakrije. zao mi je sto vujosevic izgleda ovako, nadam se da ce mu se zdravlje popraviti.
John Coltrane Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 inace, nikada vujosevic i covic ne mogu da idu u istoj recinici. covic je istinsko zlo, to mu se i u pogledu vidi, ne moze da sakrije. zao mi je sto vujosevic izgleda ovako, nadam se da ce mu se zdravlje popraviti. Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo.
Timmi Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo. secer. s ovim fizickim stanjem on nema sanse da vise trenira.
Ajant23 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Kako se obojica prave ludi, a lepo možeš izguglati da je Čović sve isto govorio o Vujoševiću dok mu se njegov tim zvao FMP, mnogo pre od Vujoševićevog povratka u Partizan...
MayDay Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ali je puno bolje jer je poveo računa o zdravlju i dobro mu je legla terapija.
189- Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo. valjda secer. veliki problemi sa vidom...
mjone Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 inace, nikada vujosevic i covic ne mogu da idu u istoj recinici. covic je istinsko zlo, to mu se i u pogledu vidi, ne moze da sakrije. zao mi je sto vujosevic izgleda ovako, nadam se da ce mu se zdravlje popraviti. To neki od nas pricaju godinama na temi Kosarka ... Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo. I treba da batali ... neka Srbiji bude bolje
theanswer Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 jbt čekaj dal je realno da je ona njega pitala za montažu,mene bi bilo sramota
Recommended Posts