April 6, 201411 yr olja mislio sam da ce mi na drugi nacin biti neprijatno. Edited April 6, 201411 yr by Timmi
April 6, 201411 yr Naravno, kao i mnogi drugi ljudi, jedino nervira sto su ljudi time fascinirani zato sto je covek iz sporta. Nervira i njega, to stalno pominje. ne sporta an zeneral nego srpskog sporta.
April 6, 201411 yr inace, nikada vujosevic i covic ne mogu da idu u istoj recinici. covic je istinsko zlo, to mu se i u pogledu vidi, ne moze da sakrije. zao mi je sto vujosevic izgleda ovako, nadam se da ce mu se zdravlje popraviti.
April 6, 201411 yr inace, nikada vujosevic i covic ne mogu da idu u istoj recinici. covic je istinsko zlo, to mu se i u pogledu vidi, ne moze da sakrije. zao mi je sto vujosevic izgleda ovako, nadam se da ce mu se zdravlje popraviti. Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo.
April 6, 201411 yr Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo. secer. s ovim fizickim stanjem on nema sanse da vise trenira.
April 6, 201411 yr Kako se obojica prave ludi, a lepo možeš izguglati da je Čović sve isto govorio o Vujoševiću dok mu se njegov tim zvao FMP, mnogo pre od Vujoševićevog povratka u Partizan...
April 6, 201411 yr Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo. valjda secer. veliki problemi sa vidom...
April 6, 201411 yr inace, nikada vujosevic i covic ne mogu da idu u istoj recinici. covic je istinsko zlo, to mu se i u pogledu vidi, ne moze da sakrije. zao mi je sto vujosevic izgleda ovako, nadam se da ce mu se zdravlje popraviti. To neki od nas pricaju godinama na temi Kosarka ... Pitah malopre, sta je njemu? I koji qrac ne batali sve, doce mu glave sve ovo. I treba da batali ... neka Srbiji bude bolje