Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

mali uvod za one koji nisu upoznati sa junacima....Čović je pre desetak dana obećao pred kamerama da će pojesti neki pravilnik (za koji on tvrdi da ga nema) ako mu ga pokažu. ispostavilo se da ga ima....Vujošević pre neki dan, malo uvijeno ali dovoljno jasno, proziva Čovića da je učestvovao u ubistvu premijera....Ćović javno naziva Duleta bolesnikom....Dule ovog često krsti kao renesansnog intelektualca i potencira kako je nekom muvačinom sa sudom izbegao da plati dugovanja koja je Zvezda napravila.....inače kad kažem zvezda u basketu to nije jednostavno, ima dve, jedna je u stečaju i postoji na papiru, druga je fmp koji nastupa pod imenom zvezda...na ovu drugu će se varovatno odnositi deo emisije.

Posted

gledao sam ga hiljadu puta, prakticno svaki javni nastup i zaista ne vidim zasto ga vredi gledati. vredi gledati ekipe koje vodi ovo ostalo je dosada za svakog coveka koga kosarka ne zanima, a nije ni taj nivo zanimljivosti kada se radi o ljudima koji prate kosarku. mnogo je bolje slusati zeljka ili ivkovica nego vujosevica, tu ima sta da se cuje.

i prije svega :misko:

Posted

i prije svega :misko:

on je odmah iza ove dvojice

Posted

I još jedan mali uvod za Sajma: KKP vode ljudi koji su osvojili najprestižnije odgovarajuće nagrade iz oblasti sporta. Menadžment im nije najbolja strana, ali to im i nije core competence. KK CZT vode Čović, Vučićev brat, brat Siniše Malog, itd. :)

Posted

sve osim ovakvog razvoja dogadjaja bi prestavljao veliko iznenadjenje...

Posted

Syme, Dule Vujosevic je tradicionalista i antimodernista, ali je kosarkaski trener u zemlji Srbiji koji je poznat po izjavi, parafraziram:

"prosecni kosarkas prestaje sa bavljenjem kosarke nesto posle 30 godine kada svi ostali tek pocinju da se formiraju kao ljudi i normalno upadaju u neku vrstu egizstencijalne krize. ja uvek govorim mojim igracima da je umetnost jedna od retkih stvari koja daje smisao zivotu posle kosarke"

Posted

Olja: Odricem se tenzija u napred?! - to je to gasim B92 vracam se trazenju staffa za Uniao Madeiru.

Posted

Syme, Dule Vujosevic je tradicionalista i antimodernista, ali je kosarkaski trener u zemlji Srbiji koji je poznat po izjavi, parafraziram:

"prosecni kosarkas prestaje sa bavljenjem kosarke nesto posle 30 godine kada svi ostali tek pocinju da se formiraju kao ljudi i normalno upadaju u neku vrstu egizstencijalne krize. ja uvek govorim mojim igracima da je umetnost jedna od retkih stvari koja daje smisao zivotu posle kosarke"

u prevuodu - zamisli, ljudi koji se bave sportom nisu neobrazovana stoka.

Posted

Šta se desilo ispred studija?

bice saopstenja.

Posted

Neki link/strim za ovo #blato? Hocu da udovoljim najnizim instinktima

Posted

Ima li neki strim za nas van matice? Ne uspevam da nadjem ni jedan koji radi.

Posted (edited)

ladno ne mogu da se sloze oko godina kad su zajedno bili u ekipi :lol:

Edited by Timmi
Posted

Imam jak osećaj nelagode, ne da mi se da gledam matere mi.

Poslato sa znatno boljeg a osetno jeftinijeg telefona od Samsung Galaxy S4