ficfiric Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Radonjić vs ??? Ko je u KKP ono što je Čović u Zvezdi? Covic u KKCZT je tast predsednika UO, ako se ne varam
Turnbull Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel vredi da gledamo i mi što se inače slabo zanimamo za sportove s loptom?
Timmi Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel vredi da gledamo i mi što se inače slabo zanimamo za sportove s loptom? ovo ne treba niko da gleda, osim ako nemas fetis da gledas valjanje u blatu.
Ted Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 pa, ako i jedan u drugi budu u elementu, mogao bi da čuješ nešto što više nikad nećeš :)
zmanic Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ne znam ishod niti mogu da nagađam, ali tvrdim da će bar na trenutak neko da prekine pisanje programa nove vlade.
Dr Arslanagić Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel vredi da gledamo i mi što se inače slabo zanimamo za sportove s loptom? o jebote pa ovo će biti najbolji TV show u istoriji Srbije
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 o jebote pa ovo će biti najbolji TV show u istoriji Srbije nece, bice sterilnije nego sto se ocekuje. mada, nadam se da si u pravu.
Calavera Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 o jebote pa ovo će biti najbolji TV show u istoriji Srbije Oce kurac, bice neki civilizovani razgovor s jedva primetnim dizanjem glasa i podrhtavanjem usne kad se malo zatalasa™.
ficfiric Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel vredi da gledamo i mi što se inače slabo zanimamo za sportove s loptom? Nema veze sto te slabo zanima kosarka. Nece oni o tome ;)
DarkAttraktor Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jel vredi da gledamo i mi što se inače slabo zanimamo za sportove s loptom? Duleta Vujosevica vredi da gledaju svi koji se ne zanimaju za sportove sa loptom. Covica samo ko mora.
Weenie Pooh Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Oce kurac, bice neki civilizovani razgovor s jedva primetnim dizanjem glasa i podrhtavanjem usne kad se malo zatalasa™. U tome je i stvar, neće umeti OB da zatalasa pošto se u materiju sigurno ne razume. Pitaće Vujoševića šta misli o statusu Kosova i Čovića kako je to čuvati Tijanića u basketu...
Turnbull Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Duleta Vujosevica vredi da gledaju svi koji se ne zanimaju za sportove sa loptom. Covica samo ko mora. Čovića samo oni koji se zanimaju za streljaštvo. Edited April 6, 2014 by Turnbull
MayDay Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Bio super tvit. Treba snimati dok Čović priča, pa puštati unazad da čujemo šta nam Satana poručuje.
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Duleta Vujosevica vredi da gledaju svi koji se ne zanimaju za sportove sa loptom. Covica samo ko mora. gledao sam ga hiljadu puta, prakticno svaki javni nastup i zaista ne vidim zasto ga vredi gledati. vredi gledati ekipe koje vodi ovo ostalo je dosada za svakog coveka koga kosarka ne zanima, a nije ni taj nivo zanimljivosti kada se radi o ljudima koji prate kosarku. mnogo je bolje slusati zeljka ili ivkovica nego vujosevica, tu ima sta da se cuje.
Recommended Posts