Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Očekuju se žrtve.

Poslato sa znatno boljeg a osetno jeftinijeg telefona od Samsung Galaxy S4

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Može li Utisak da se prati live preko nekog potoka™?

Kokice imam, vops imam, šta fali malo jeftine zabave.

Imas ga na njihovom sajtu.

biće na bar 5 topika na PPP

Edited by Lezilebovich

jel moze neki countdown timer da se stavi u zaglavlje foruma? hvala!

jel moze neki countdown timer da se stavi u zaglavlje foruma? hvala!

+1

da nije otkazan utisak?

Zasto bi bio? Inace, B92 daje Mortal Kombat kao uvertiru za Utisak   :lol:

Edited by Calavera

:jerry:

Hoce li biti treceg gosta? Npr, Zarko Trebjesanin

nadam se da nece ! takav lik bi samo nepotrebno oduzimao vreme i vrsio opstrukciju duela stoleca.

Ili Ratko Božović.

Ja najvolem kod ovih događaja što oni produbljuju i učvršćuju neslogu međ Srbima. :fantom:

eto, Covicev i Duletov duel je a gift that keeps on giving ! za svakoga se nadje po nesto :D

ne, ozbiljno sad. nadam se da Olja nece pokusati da waterdownuje susret nekim trecim nebitnim likom koji svaki put kad bude krenuo da prica nesto ce svi ostali samo cupkati cekajuci da zavrsi.

Edited by DarkAttraktor

Ili Ratko Božović.

Zamislite Utisak nedelje u postavci: Trebješanin, Božović, Milan Nikolić, Čupić.