J-♣ Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 teško, čim oseti gusto, prva zbriše mada, ako Olja pozove i Džaju....
maximus Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 mislim da beckoviceva ima 1 speech impediment/ovo od nekog ko je praktikovao bg slang na dnevnoj bazi/;na stranu sto nema pojma o temama koje pokrece/uostalom, ona to sama I priznaje - bravo za njenu ignoranciju/ dakle, imamo 1 gusku /molim da me se ne optuzi za sexism pls/ koja postavlja retardina pitanja - dobija retardirane odgovore&onda likuje sto je uhvatila 1 retarda u smotanom odgovoru ajde bre, grow some balls - knjigu u ruke, kad te farbaju treba da si 1 step ahead a ne da ih zadirkujes priglupim pitanjima
maximus Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 ipak, kada bi se pripremila za emisiju/naucila o cemu se radi, obrazovala&obnovila gradivo/, to bi verovatno destimulisalo retardirane goste da se u njoj I pojave => gledanost bi opala I onda se vrtimo u krug; vi, ne ja -ja samo gledam preko neta:)
John Coltrane Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Moderacija ce morati angazovati i rezervni sastav da odrzi red Ili bolje da urade procenu bezbednosti, kao sto murija radi za gayparadu.
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Umesto najavepa da počnemo Edited April 5, 2014 by kud u maglu Simoviću
luba Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 evo, dogovorili smo se na najvisem nivou. ja cu da moderisem ovaj utisak jer jednako ne volim obojicu, kao ni sport u koji se pacaju, te cu biti beskompromisno objektivna i nezavisna od bilo kog uticaja.
luba Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 specijalni hiperkvolitidigitalni skrinsotokorder marke StMoris2014 koji smo nabavili na najnovijem sajmu tehnologije cebit u barseloni, da bismo odrzali forum na nivou najnovijih svetskih dostignuca u tom polju. vidis kako sad brze radi forum, ne stuca i ostalo.
Filipenko Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 evo, dogovorili smo se na najvisem nivou. ja cu da moderisem ovaj utisak jer jednako ne volim obojicu, kao ni sport u koji se pacaju, te cu biti beskompromisno objektivna i nezavisna od bilo kog uticaja. Dakle, nemaš pojma o čemu se radi, niti te interesuje, niti želiš da uložiš i najmanji intelektualni napor da razumeš o čemu se radi. Ali ćeš zato da držiš pridike svima i kontrolišeš druge. Pa ti si zapravo Olja Bećković?
Recommended Posts