Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

teško,

čim oseti gusto, icon.png  prva zbriše

mada, ako Olja pozove i Džaju....

Posted

mislim da beckoviceva ima 1 speech impediment/ovo od nekog ko je praktikovao bg slang na dnevnoj bazi/;na stranu sto nema pojma o temama koje pokrece/uostalom, ona to sama I priznaje - bravo za njenu ignoranciju/ dakle, imamo 1 gusku™ /molim da me se ne optuzi za sexism pls/ koja postavlja retardina pitanja - dobija retardirane odgovore&onda likuje sto je uhvatila 1 retarda u smotanom odgovoru

ajde bre, grow some balls™ - knjigu u ruke, kad te farbaju treba da si 1 step ahead a ne da ih zadirkujes priglupim pitanjima

Posted

ipak, kada bi se pripremila za emisiju/naucila o cemu se radi, obrazovala&obnovila gradivo/, to bi verovatno destimulisalo retardirane goste da se u njoj I pojave => gledanost bi opala I onda se vrtimo u krug; vi, ne ja -ja samo gledam preko neta:)

Posted

Moderacija ce morati angazovati i rezervni sastav da odrzi red

Ili bolje da urade procenu bezbednosti, kao sto murija radi za gayparadu.

Posted (edited)

Umesto najaveCards+-+Victorian+Pig.jpg

pa da počnemo

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

evo, dogovorili smo se na najvisem nivou. ja cu da moderisem ovaj utisak jer jednako ne volim obojicu, kao ni sport u koji se pacaju, te cu biti beskompromisno objektivna i nezavisna od bilo kog uticaja.

Posted

ko će da snima skrinšotove?

Posted

specijalni hiperkvolitidigitalni skrinsotokorder marke StMoris2014 koji smo nabavili na najnovijem sajmu tehnologije cebit u barseloni, da bismo odrzali forum na nivou najnovijih svetskih dostignuca u tom polju. vidis kako sad brze radi forum, ne stuca i ostalo.

Posted

evo, dogovorili smo se na najvisem nivou. ja cu da moderisem ovaj utisak jer jednako ne volim obojicu, kao ni sport u koji se pacaju, te cu biti beskompromisno objektivna i nezavisna od bilo kog uticaja.

Dakle, nemaš pojma o čemu se radi, niti te interesuje, niti želiš da uložiš i najmanji intelektualni napor da razumeš o čemu se radi. Ali ćeš zato da držiš pridike svima i kontrolišeš druge. Pa ti si zapravo Olja Bećković?

Posted

I kakva je, na kraju, bezbednosna procena?!