Lezilebovich Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Nadam se da ce se neko javiti i reci obojici da crknu i puse kurac, nebitno kojim redom. Covece, ljudi gladuju i sve se raspada, a oni nemaju nista pametnije nego da se nadgornjavaju ko ima veci qrac i ovi zaposleni po tzv. novinama ili takozvanijim medijima ih cak ozbiljno shvataju i prenose. +1. oni se svađaju oko pola miliona evra za svoju raznodu od grada koji ne isplaćuje trudnice na vreme.
renne Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Lazes?! :D Slican se slicnom raduje.Ozbiljno, sine moj
akibono Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Obavezno i Anđusa u emisiju kao osobu C i medijatora!
Venom Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 +1. oni se svađaju oko pola miliona evra za svoju raznodu od grada koji ne isplaćuje trudnice na vreme. Ne oko pola miliona evra, nego oko njihovih pola miliona evra.
dranata Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 To će sad da bude kao izborna kampanja. Ovaj u Utisku, a ovaj drugi kod one spodobe na Pinku, u isto vreme. Zlo.
Takeshi Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) ovako izgleda odgovor kada covic pokusava da smiri strasti. Edited April 2, 2014 by Takeshi
Filipenko Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 To je moj Čović - uvek na strani slabijih i potlačenih.
Prospero Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 jbt, i ovde mora da se priča o tzv zvezdi i tzv partizanu. who cares
Filipenko Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Tako svako može da kaže "koga zanima politika, dajte batalite to i zamandalite forum". Jebiga.
beatakeshi Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 To je moj Čović - uvek na strani slabijih i potlačenih. Sapienti sat.
Zhota Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 ko god moze da slusa te dve budale vise od 1 minuta nije bas sasvim citav.
Recommended Posts