Sludge Factory Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Da, ali i odusevljenje Tadicevom idejom o 'naziJonalnom pomirenju'. Izgleda da Djordjije nece morati mnogo da brine za posao. Mozda samo promeni poslodavca.
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Teofil objasnjava.Jel ima Djordjije neku funkciju u Politici?
radisa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jel ima Djordjije neku funkciju u Politici?Kolumnista...
Gonzo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 đorđija proklinje hudu sudbinu i zlog krleta koji mu otima komulnistički kruh.
pacey defender Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 "možeš mi reći da sam glup, ćelav, ali ne da mi je patriotizam sumnjiv."
hattori Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Teofil (kao i uvek, uostalom)cak i kad kaze da razume tadicevu izjavu glede bola?!:o
pacey defender Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 cak i kad kaze da razume tadicevu izjavu glede bola?!:otačnije, da razume razloge za takvu ljigavu izjavu.
hattori Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 tačnije, da razume razloge za takvu ljigavu izjavu.i jos tacnije, da se u politici daju takve ljigave izjave, ne bi li se sta izboksovalo.
Sludge Factory Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) i jos tacnije, da se u politici daju takve ljigave izjave, ne bi li se sta izboksovalo.I, sto je jos vaznije, kaze sta bi moglo da se desi nakon ove izjave (a vrlo je moguce), mnogo gore od same ove izjave, a to su raznorazni drugi "oprosti" koji idu i do mesanja u pravosudje i pomene presuda. Edited June 15, 2008 by Sludge Factory
hattori Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 I, sto je jos vaznije, kaze sta bi moglo da se desi nakon ove izjave (a vrlo je moguce), mnogo gore od same ove izjave, a to su raznorazni drugi "oprosti" koji idu i do mesanja u pravosudje i pomene presuda.to sto je tebi vaznije, ne mora da znaci da je tacnije.:)
Sludge Factory Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 to sto je tebi vaznije, ne mora da znaci da je tacnije.:)Pa super ako nije tacno. Samo, interesantne li koincidencije, Marko bas nekako sad dobi "oprost" od suda.
Recommended Posts