Turnbull Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 stream :)Jebiga, nijedan ne radi, nek idu u tri lepe pm.
ducca Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 A ovaj u sredini, ne znam koji bih izraz upotrebio, vidim potpisan kao "politicki analiticar". Ne znam lik i delo doticnog, ali ne bi me iznenadilo da je on glavom i bradom taj koji pise saopstenja za SNS. Ovi vojnici pesadinci zamotani u oblandu su vrh ljigavosti.Ali zato Trivanka pokusava da se malo smesti u dobro poznat cmar. Svi su dobri i svi su losi. Bilo je lose i pre, onoliko koliko je lose i sad. Sve smrdi onoliko koliko i mirise. Institucije, pa institucije. Bolje da su stavili praznu stolicu pa sa njom pricali.Pesicka otvoreno doduse, mada sve zvuci kao naknadna pamet i kasni vapaj.
ficfiric Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 A ovaj u sredini, ne znam koji bih izraz upotrebio, vidim potpisan kao "politicki analiticar". Ne znam lik i delo doticnog, ali ne bi me iznenadilo da je on glavom i bradom taj koji pise saopstenja za SNS. Ovi vojnici pesadinci zamotani u oblandu su vrh ljigavosti.Na primer, nedavno je spopadao Dinka Gruhonjica zato sto je, kako on otkriva, njegovo pravo ime Sabahudinko a to je muslimansko ime. O tome je govorio i u jednom od ranijih Utisaka
Singer Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ja cekam da Vesna popizdi i nasisa Trivanku, posto se pali ko da je odrasla u UK parlamentu.
ducca Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 (edited) Ja cekam da Vesna popizdi i nasisa Trivanku, posto se pali ko da je odrasla u UK parlamentu.Sad prica o KUPLERAJU na politickoj sceni. Pa je l ljudi mogu biti ovoliko bezobrazni. Servira Beckovicki penale i ova je ne pita nista. Te sta ce monarhisticka stranka SPO sa SNS-om samo zato sto su proevropski, a kad su bili sa DS cutala je kao i svaka druga partijska jajara.Ali zato je tu Vesna. Kakvo provlacenje kroz blato, mucena Trivanka morala da se nasmeje od muke. "OK analiticarko" Edited February 9, 2014 by ducca
sumil Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 E; jl ima neko neki dobar potok, nijedan mi ne radi kako valja, pizdim. http://www.b92.net/tv/uzivo.php
akibono Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ja cekam da Vesna popizdi i nasisa Trivanku, posto se pali ko da je odrasla u UK parlamentu.Baba Veca je upravo pocepala analitičarku mis Trivan :D"držite Olju u neizvesnosti, misli da ste beli listić" :0.6:
ducca Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 (edited) Ona je svojim srcem uz Borisa! ...Pa zato nije pametno prosuti govna po PPV-u. Edited February 9, 2014 by ducca
akibono Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 auuuu bre, doživesmo i nervni slom analitičarake mis Trivan uživo..... ostadoh bez teksta, ova cela BoTa ekipa stvarno misli da je baba Veca ključni ubica DS-a jer ih je prvo pljuvala, pa bojkotovala, pa im nije pomogla, pa ih sad hvali.... koje su ovo konstrukcije i kombinacije........ a pomislih da će analitičar Anđelković obeležiti veče sa svojom iskrenom intimnom željom da bi najbolja sledeća vlada bila SNS-DSS...
Prospero Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ne stizem da gledam, vredi pogledati reprizu?
Singer Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ne bas. Jedino ako nabasas na b92info i nemas pametnijeg posla...
akibono Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 nije baš tako revolucionarno, doduše onaj deo kad je Pešićka 'cepnula' Trivanku ranije je bio vrlo zabavan :)a ovaj segment kad Trivanka izgubila 'kool' pa se otvorila (delovalo mi je i da će suze da joj krenu) bi trebalo analizirati, dosta je heavy, sve je nešto bilo u stilu "svi su nas izdali i niko nas nije branio, pa smo zato pocepali stranku", tako da je i Bećkovićka morala da uleti sa 'moraju reklame' dok je ova još pričala...
Singer Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Fino je demonstrirala glupost stranackih teletabisa kod poslednjeg poziva za glasanje! :)"Spasio dete Albanca umesto da ga je bacio u djubre!"
Recommended Posts