Töölönlahti Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) Koliko je trajao Utisak uživo? Video u arhivi koji je danas osvanuo traje sat i 35, dakle naizgled fali 25 minuta... Edited January 28, 2014 by Oxymoron
Töölönlahti Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Nemam pojma za ovo jer nisam sad u fazonu da odgledam, ali inače uvek kače sa reklamama.
Weenie Pooh Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ja ne znam da ponovim ovo što Selaković priča, ali maestralno je prelivanje iz šupljeg u prazno. Na seriju pitanja oko džakova glasačkih listića sa prošlih izbora, zašto nije rasvetljeno, kakva će biti atmosfera pre ovih... poentirao je fantastično, nešto kao, "Zar vi mislite da posle onaaakve izborne kampanje i onaaakve pobede - kao što je rekao Tomislav Nikolić, božja pravda - zar vi mislite da SNS želi da prenese atmosferu sa prethodnih izbora?"U isto vreme mirno gura tezu da su prošli izbori bili nezapamćeno rasulo, kraća, zločinaštvo... i tezu da danas vlada 1 politički zrela atmosfera u kakvoj su takva sranja nezamisliva. Prazninu između ta dva ekstrema popunjava ispraznim palamuđenjem
salerokada Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Olja ga rasturila sa Radulovićem. Razbucala. Ne zna šta ga je snašlo.
salerokada Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Pajtić umesto da poentira podržavajući Vučića, on poentiora napadajući ga. Sa sve citiranjem Dinkića koji je optuživao Radulovića.
Singer Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Olja vrlo smireno i polako sa Selakovicem, kao da je sputan u razvoju, kad mu postavlja pitanje.
akibono Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 ruuukeeee u položaj smeeeesti!svi ko dresirana sekta sa ovim rukama... jak dril imaju :D
Turnbull Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Večeras Trivan, Pešić i Anđelković.Može da bude veselo.
Singer Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 (edited) Tesko ce se gledati ova. Trivanka mi je vec sad na ivici podnosljivosti... Edited February 9, 2014 by Singer
akibono Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 počelo je atraktivno, saznalo se da je Jelena Trivan sad 'nesavizni politički analitičar'... mada nisam uvatio u okviru koje organizacije ali nešto oko 'evropske politike' ili tako nešto...
Turnbull Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ala se Anđelković podgojio! Vlast kvari, a bogami i tovi!
Singer Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Da, pri tom odaje utisak da ne moze da veruje da je uopste stigao u taj neki zivotni trenutak da ON sad u utisku iznosi neko svoje misljenje. :D
Turnbull Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 E; jl ima neko neki dobar potok, nijedan mi ne radi kako valja, pizdim.
Recommended Posts