Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Koliko je trajao Utisak uživo? Video u arhivi koji je danas osvanuo traje sat i 35, dakle naizgled fali 25 minuta...

Edited by Oxymoron

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Sa ili bez reklama?

Nemam pojma za ovo jer nisam sad u fazonu da odgledam, ali inače uvek kače sa reklamama.

Ja ne znam da ponovim ovo što Selaković priča, ali maestralno je prelivanje iz šupljeg u prazno. Na seriju pitanja oko džakova glasačkih listića sa prošlih izbora, zašto nije rasvetljeno, kakva će biti atmosfera pre ovih... poentirao je fantastično, nešto kao, "Zar vi mislite da posle onaaakve izborne kampanje i onaaakve pobede - kao što je rekao Tomislav Nikolić, božja pravda :lol: - zar vi mislite da SNS želi da prenese atmosferu sa prethodnih izbora?"U isto vreme mirno gura tezu da su prošli izbori bili nezapamćeno rasulo, kraća, zločinaštvo... i tezu da danas vlada 1 politički zrela atmosfera u kakvoj su takva sranja nezamisliva. Prazninu između ta dva ekstrema popunjava ispraznim palamuđenjem :Hail:

Olja ga rasturila sa Radulovićem. Razbucala. Ne zna šta ga je snašlo.

Pajtić umesto da poentira podržavajući Vučića, on poentiora napadajući ga. Sa sve citiranjem Dinkića koji je optuživao Radulovića. :isuse:

Olja vrlo smireno i polako sa Selakovicem, kao da je sputan u razvoju, kad mu postavlja pitanje.

ruuukeeee u položaj smeeeesti!svi ko dresirana sekta sa ovim rukama... jak dril imaju :D

Večeras Trivan, Pešić i Anđelković.Može da bude veselo.

Tesko ce se gledati ova. Trivanka mi je vec sad na ivici podnosljivosti...

Edited by Singer

počelo je atraktivno, saznalo se da je Jelena Trivan sad 'nesavizni politički analitičar'... mada nisam uvatio u okviru koje organizacije ali nešto oko 'evropske politike' ili tako nešto...

Ala se Anđelković podgojio! Vlast kvari, a bogami i tovi!

Da, pri tom odaje utisak da ne moze da veruje da je uopste stigao u taj neki zivotni trenutak da ON sad u utisku iznosi neko svoje misljenje. :D

E; jl ima neko neki dobar potok, nijedan mi ne radi kako valja, pizdim.

Potok = link? :(Ja gledam na TV-u.