Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

vidimo se

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Gost emisije – Glumac Dragan Bjelogrlić.
eto, uspeo čovek u životu.

Na sta lici Olja jbte....A Bjelogrlic je zbabljen odavno...

Bjela Blam® :isuse:

Kosovo je Srbija!Od početka jako!

Bjela po pogledima provlajuje da ga Albanci mrze.

:lolol:

"Novak Đoković i vi"Au, jebote, koji su ovo tripovi!

Cekaj bre... pa kakva je ovo emisija gde Bjela prica o patriotizmu i opste drustvenoj situaciji? Gde definise Srpstvo i Srbina?Projekat Montevideo za bolju buducnost svih nas? :mellow:

Zablokira kod ''uragana događaja''.''Al' nismo mi gori od drugih malih primitivnih naroda.''

Au, jebote. Kako ovaj čovek truje. :isuse:

Simpa je kad trazi rec pa onda krene da "vergla" rukama :D

Ja ovo gostovanje razumem kao plaćeni termin zbog promocije novog filma.

Ma brate, da je bar tako, pričao bi samo o filmu. Ama on deli mudrost o patriotizmu, Kosovo je Srbija, dokle Srbi krivi, itd.

Sta je sustina zivota a on razmislja da da odgovor... dosta.