Turnbull Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ciji™ je ovaj mali, Andjelkovic?PPV-ov mali.
Singer Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Uzas. Zesce mi neprijatno kad krenu i glas. Kao pijani balavanderi u nekom bircuzu!
Filipenko Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Drago mi je što se večeras Nedić pojavio na više mesta, što u Ravnoj Gori, što u emisiji kao (neminovna) tačka poređenja sa Aleksandrom Vučićem, blagodareći bucmastom nezavisnom analitičaru naklonjenom SNS-u.
Turnbull Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ma jel ta budala stvarno uporedila Vučia sa Nedićem? Poimence?
Aion Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ma jel ta budala stvarno uporedila Vučia sa Nedićem? Poimence?Nisam bas pratio pazljivo, ali rekao bih da jeste. Jos je pricao i razlici izmedju kolabracionistima koji jesu kvislinzi, i o onima koji to nisu. Nedic i Vucic su valjda primer za ove kolabracioniste nekvislinge.
Turnbull Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 :lolol:Au, brate. Da sam na Vučićevom mestu, rek'o bih mu - e, aj molim te nemoj više da me braniš...
Filipenko Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Deo o kvislinzima kreće od otprilike 1:07:05http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=907&yyyy=2013&mm=12&dd=23&nav_id=792383
Turnbull Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 E; hvala! Kakav idiot, brate mili. A kakvi su naši nacoši, jedva čekaju da uskoče u neku kolaboraciju. Vukainoviću svaka čast na prinicipijelnost, šta god inače mislio o njegovim stavovima.BTW, želeo bih da mi neko napravi gif Žarkovića kad kaže. "Postaću nervozan!"
Budja Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 E; hvala! Kakav idiot, brate mili. A kakvi su naši nacoši, jedva čekaju da uskoče u neku kolaboraciju. Vukainoviću svaka čast na prinicipijelnost, šta god inače mislio o njegovim stavovima.BTW, želeo bih da mi neko napravi gif Žarkovića kad kaže. "Postaću nervozan!" Lepo je sto je to uvedeno u javnu sferu.Na PPP se Vucic u postovima Filipa (a i moje malenkosti) vise puta uporedjivao sa Nedicem.To nije slucajnost.
Filipenko Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Da budem precizniji, ne poredim ja njega sa Nedićem, već Vučić samog sebe stavlja u istu ravan sa Nedićem svojim postupcima
Aion Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Sasvim podnosljiv Utisak. Izbori izgleda sasvim izvesni. Sukobi Nikolic - SNS (ukoliko Z. Mihajlovic reprezentuje SNS) dosta dublji nego sto se vidi. Ovaj Antic (SPS) mnogo jak igrac.
Filipenko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Meni je bilo do yaya kada Zorranah krene da spočitava da ne može da radi svoj posao jer eto ima neki Srbijagas sa SPS direktorom i da to mora da se reši a Antić onako slučajno napomene da je njemu na primer kost u grlu Železnica gde je direktor iz SNSa
Filipenko Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Vau, kakva emisija u najavi! Utisak nedelje, 19. januarNEDELJA U 21HUtisak nedelje, 19. januarU prvom izdanju “Utiska nedelje” ove godine - istinita priča sa Draganom Bjelogrlićem.Kako se u Srbiji postaje odrastao čovek i ozbiljan umetnik? Da li ima smisla ostati ovde? Šta smo videli, a šta ćemo videti? Gost emisije – Glumac Dragan Bjelogrlić. Autorka i voditeljka - Olja Bećković Boldovao sam temu koja me je najviše potresla :o
MocaVukotic Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 do jaja, ovo bi voleo da odgledam, kako će da maže i laže i u slast sve smaže.
Dagmar Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Vi ste mazohisti, meni se digne kosa na glavi od same pomisli da će Dragan Bjelogrlić de Sepeseo da tupi na temu treba li odlaziti i kako postati odrastao čovek u Srbiji.
Recommended Posts