Singer Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Meni se cini da je Olji vise zent od psihopate nego sto tu ima nekog sexy momenta.
Singer Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Povratio se las malo. .. al evo ga nebojsa u novom naletu
Turnbull Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Dario Hajrić @romulian 15s Večerašnji #utisak kao kraj epizoda u Boston Legal: ne slažu se ali kroz ekran osetiš toplinu među njima. pic.twitter.com/ON6HC4El27
Töölönlahti Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Umirem od dosade, baš kao i kada zakačim neki deo tog Boston Legal prilikom šiftanja kanala... Kao da gledam SOS koš ili Zonu Press, samo sa kravatama.
Кристофер Лумумбо Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 ko vodi? jel ga razbija coki kao zvecku kao sto je milosh najavio?
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 eh da vodi tegi, ili barem anđus
Hamlet Strašni Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Mogla bi i maša, koliko se olja uključuje
Singer Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 ko vodi? jel ga razbija coki kao zvecku kao sto je milosh najavio?Ma tresla se gora rodio se mis... Coki oslabio skroz
Töölönlahti Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) Đilas dominira™ standardnim stvarima, državno upravljanje je dobro, znaš ti koliko košta hektar kad ga prodamo na kvarno Lidlu, znaš ti koliko sam uštedeo na Great Wall mostu jer nisam prodao PKB... Mentol. A ovaj drugi je prosto klasično ljigav i konfuzan, brka desetine milijardi dinara i desetine miliona evra i tome slično. Bukvalno kao Tegi, oni momenti kada ne kapiraš o čemu Jakovljević, a o čemu Grba. Đilas je sedam puta rekao da su obojica mašinski™ inženjeri™, zovu se ~Nebojša i ~Dragane i Đix ga je jedno tri puta prozvao da je mafijaška pudl Pussyjevljevljev glasnogovnornik.:yawn:edit: Evo ga i Čović, "ako ja kao inženjer znam da računam!" Klonovi... Edited December 8, 2013 by Oxymoron
Singer Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Mogli su da se ispersiraju, malo je "degutantishen". I Olja cak sa njima ne zna dal je ti ili Vi
Papovac Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 ko vodi? jel ga razbija coki kao zvecku kao sto je milosh najavio?djiitler zacudjujce glup, preko svakog ocekivanja. coki djubre. ali, to je to, ocekivano.
beatakeshi Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Taj Mašinski fakultet veliki rasadnik zla.
koksy Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 ćoki povremeno deluje kao da su zoka i nebojša penetrirali u njega. đido kao da izbegava grudvanje ali nisam siguran da mu je to dobra taktika. narod bre oće krv a ne femkanje i glumljenu pristojnost.
Hamlet Strašni Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Srećom pa nam je ekonomski podario dinkića, slobu milosavljevića i mirka marjanovica da nas izvuku
Recommended Posts